Video: Apšaude pie lielveikala “Rīga Plaza”

Apšaude pie lielveikala “Rīga Plaza” Pārdaugavā ceturtdien pārbiedēja ne vienu vien aculiecinieku, jo šāda veida rēķinu kārtošana jau sen vairs nav Latvijas ikdiena. Policijas komentāri par notikušo šobrīd ir ļoti skopi, vēsta raidījums “Degpunktā”. Apšaudi izdevies arī fiksēt video!

Lielveikala apmeklētāji un apkalpojošais personāls, kas pēcpusdienā bija tirdzniecības centrā vai tā tuvumā, noteikti dzirdēja šāviena trokšņus un skaļus kliedzienus, kas nāca no stāvlaukuma. Tur notiekošais atgādināja deviņdesmito gadu sadursmes, kādas mēdza rīkot rūdīti bandīti.

Proti, turpat blakus esošajā pašapkalpošanās automazgātuvē iebrauca melns “BMW”, kuru vadīja kāds apmēram 30 gadus vecs vīrietis. Aculiecinieki stāsta, ka viņš nemaz nepaspēja noskalot spēkratu, kad pie nojumēm piebrauca kāds ”Mercedess” un no tā izkāpa divi vīrieši ar pistolēm rokās.

Pārdevējs Asadbeks, bija viens no tiem, kas notiekošo redzēja no paša sākumā līdz beigām.

Sākās kliegšana, tur kur šobrīd stāv tā melnā mašīna. Mēs izgājām ārā, lai paskatītos, kas atgadījies. Pēc tam viņi viens otru sāka sist. Man liekas, ka divi cilvēki uzbruka vienam.

Pēc tam viņš nevarēja tikt galā ar viņiem un sāka šaut. Iespējams, šāva ”BMW” īpašnieks, tāpēc, ka vīrieši divatā sāka viņu sist. No abām pusēm. Pēc tam viņam beidzās lodes. Pēc tam no otras mašīnas, kura stāvēja pie automazgātuves, kāds izvilka pistoli un sāka šaut pa ”BMW” īpašnieku,” stāsta Asadbeks.

Ja Asadbeks un citi veikala darbinieki trilleri vēroja pa gabalu, tad viens no lieciniekiem neveiksmīgas sakritības dēļ atradās tieši bruņotā konflikta epicentrā. Tas bija Arvis.

Lasi arī: Absurds? Kafejnīcai Rīgā uzliek tūkstošiem eiro sodu, lai arī viņi uzskata, ka nav vainīgi

“Viss notika ļoti zibenīgi, tie kas bija uzbrucēji laikam bija pārsteigti, ka arī tai otrai pusei ir ierocis. Viņi tā kā nezinu vai motivēti, vai saprotami devās uz tirdzniecības centra pusi, kur ir vairāk cilvēku, vai kas. Tajā mirklī es sapratu, ka tas viss aizvirzījies nedaudz tālāk no manis. Pabraucu malā no tā visa,” atklāj Arvis.

 

Šķir otru lapu, lai skatītu uzņemtos VIDEO (plus Degpunkta sižetu)

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru