VIDEO: jaunas detaļas par uzbrukumu Lapmežciema skolas direktoram

Atklājušās jaunas detaļas par uzbrukumu Lapmežciema, Engures novadā pamatskolas direktoram, – policija tagad izteikusi jaunas versijas.

Policija pieļauj, ka starp abiem iepriekš bijis konflikts, kas samilzis un tika risināts vardarbīgā veidā, vēsta “Degpunktā”.

Nedaudz pēc pusdienlaika pie Lapmežciema pamatskolas durvīm uzradās kāds jauns vīrietis. Ciemiņš mērķtiecīgi devās cauri skolotāju un bērnu pulkam – viņam prātā bija konkrēts plāns. Skolas dežurantei ātrā gaitā šķita aizdomīga un viņa vīrieti gribēja apturēt, stāsta vietējās domes darbinieks.

Uz dežuranta jautājumu – uz kurieni dodās un, kāds ir mērķis tika atbildēts, ka nav dežuranta darīšana un patvaļīgi iegāja tālāk skolā. Dežurants ir sieviete un gājējs bija vīrietis. Droši vien diezgan loģiski, ka lietas iznākums tāds..

Nav pašlaik prakses, ka skolā par dežurantu būtu pieņemti fiziski spēcīgi, muskuļoti vīrieši,” norāda Engures novada domes priekšsēdētājs Gundars Važa.

Vīrietis devās tālāk uz trešo stāvu, kur atrodas direktora kabinets. Iegājis iekšā, viesis kļuva agresīvs un nodarīja direktoram sāpes, pēcāk draudot arī nogalināt. Oficiāli neapstiprināta informācija vēsta, ka varmāka turēja roku jakas kabatā, izliekoties, ka tajā atrodas ierocis.

Lasi arī: Šis varētu būt neveselīgākais dzēriens pasaulē. Tas var kaitēt jau pēc 45 minūtēm. Un to dzer ļoti daudzi!

Izmantodams savu varas pozīciju, viņš nolaupīja vairākus priekšmetus 590 eiro vērtībā. Policijai par noziegumu tika paziņots vairākas stundas vēlāk.

“Diezgan vēl direktors nepaziņoja mums, bet aizbrauca uz policiju, bet tās dienas laikā problēma tika atrisināta – ar pašvaldības policijas un videoierakstu palīdzību tas cilvēks tika sazīmēts,” stāsta Gundars Važa.

Vēlu vakarā, likuma sargi devās uz varmākas dzīvesvietu. Kratīšanas laikā, nozagtais dators un mobilais telefons tika atgūti.

Šķir otru lapu, lai apskatītu VIDEO

Spread the love

Pievienot komentāru