VIDEO: “Latvijā uzliesmojums vēl ir priekšā. Būs tikai trakāk.” Profesore paziņo nepatīkamas ziņas

Koronavīrus Covid – 19 joprojām strauji turpina izplatīties un cilvēku interesēs ir tas, vai šo visu var samazināt un kas īsti notiks tālāk. Latvijas galvenās Infektoloģijas centra pārstāve Ludmila Vīksna stāsta, ka Latvijā saslimtību vilnis visticamāk būs tikai vēl priekšā, tā ziņo raidījums “BezTabu.”

Apskatoties Eiropas fiksētos skaitļus, situācija ne visur ir stabila. Par galveno piemēru varam ņemt Itāliju, Spāniju, Franciju, Vāciju un Apvienoto Karalisti, kurās ir tūkstošos un pat desmitiem tūkstošos inficētie ar Koronavīrusu Covid – 19.

Arī Latvijā tikai nesen sāka skaits pieaugt, tomēr šis cipars paliek aizvien lielāks. Labās ziņas ir tādas, ka par laimi Latvijā letālu gadījumu vēl nav. Neskaitāmi cilvēki ir atgriezusies no ārzemēm, tāpēc Latvijā uzliesojums vēl ir tikai priekšā.

Lasi arī: Vīrs nekautrējās savu sievu un divu bērnu māti saukt par “resno cūku”. Un tad viņa nolēma, ka …

Būs tikai trakāk un smagāk. Paldies, protams Dievam, ka inficēto skaits aug pakāpeniski un pagaidām ir iespēja nodrošināt ļoti labu diagnotiku, gan kvantitātes, gan kvalitātes ziņā, izteicās Latvijas Infektoloģijas centra speciāliste Vīksna.

Šķir nākamo lapu, lai lasītu stāsta turpinājumu

Spread the love

Pievienot komentāru