Viņam bija tikai 19 gadi… Mirušā zēna vecāki vēlas, lai tā kļūtu par mācību visiem!

Kādā ballītē Konors izmēģināja spaisu (angļu “spice”) – tas ir narkotisko vielu sajaukums, kura sastāvā ir sintētiskā marihuāna. Šo smēķēšanas maisījumu pārdod spīdīgos iepakojumos, kurus slēpj zem konfekšu vai vīraka nosaukumiem un paciņām. Konors pakļāvās draugu ietekmei un izmēģināja šo narkotiku, lai gan nemaz nezināja, ka šī viela ir nāvējoša inde, kas arī viņam vēlāk prasīs dzīvību…

Konors iekrita komā. Pēc četrām dienām ārsti konstatēja zēna smadzeņu bojāeju.

Sēru nomocītie vecāki uz visiem laikiem šķīrās no sava dēla. Viņi pieņēma lēmumu atslēgt sistēmu, kas uzturēja Konoru pie dzīvības.

Ģimene rūpīgi dokumentēja visu notiekošo ar vienu mērķi – viņi vēlas, lai tas, kas notika ar viņu dēlu, kļūst par mācību ikvienam.

Lielākajā pasaules daļā (tajā skaitā arī ASV) spaiss ir aizliegto vielu sarakstā, taču narkotiku ražotāji aizvien izgudro jaunus veidus, jaunus piemaisījumus, nosaukumus un etiķetes, kas ļauj viņiem apiet šo likumu. Tieši tādēļ spaisu ir iespējams brīvi iegādāties internetā.

Konora vecāki cenšas piespriest no valdības pieņemt daudz drastiskākus mērus šajā jautājumā. Viņi ir pārliecināti, ka viņu dēls būtu dzīvs, ja spaisu nevarētu iegādāties internetā visiem brīvi pieejamā veidā.

LASI VĒL: Večuks ieraudzīja divas kailas meitenes peldamies viņa dīķī. Tas, ko viņš pateica, bija vienkārši satriecoši!

Lai gan Konoru glābt vairs nav iespējams, šis stāsts var mainīt daudzu cilvēku vēlmi šo narkotiku jebkad dzīvē izmēģināt.

Noteikti dalieties ar šo stāstu, lai arī citi cilvēki sargā sevi un sev tuvos cilvēkus no šīs briesmīgās narkotikas lietošanas.

Avots

 

 

Spread the love

Pievienot komentāru