Latviešu grūtniece panikā korona vīrusa uzliesmojuma dēļ … Tūriste par notiekošo Tenerifes viesnīcā!

Valda satraukums, neziņa un trūkst informācijas par notiekošo, intervijā Latvijas Televīzijas ziņu raidījumam “Panorāma” sacīja Latvijas valstspiederīgā, kura atrodas koronavīrusa “Covid-19” dēļ izolētajā viesnīcā Tenerifē un vēlējusies palikt anonīma.

Sieviete ir septītajā grūtniecības mēnesī un atzīst – nu jau jūtas slikti no satraukuma un neziņas. Viņa ir sazinājusies ar Ārlietu ministriju, bet, kamēr nebūs analīžu rezultātu, neko tālāk darīt nav iespējams.

Sieviete “Panorāmai” atklāj: “No rīta brokastīs, viesnīcā dzīvojošie sāka staigāt ar maskām un cimdos, no sākuma padomāju – jauna tūristu grupa, kas baidās no koronavīrusa. Bet brokastis bija ļoti slikti uzklātas, personāla nebija. Un tad vietējie sāka jautāt – “Vai es neesmu tajā viesnīcā, kur ir karantīna?”.”

Lasi arī: “Situācija ir ļoti traka”; Latvieši Itālijā atklāj jaunumus par notiekošo koronavīrusa dēļ

Sieviete atzina, ka bijusi pārsteigta, uzzinot par karantīnu. “Es biju pārsteigta un gāju noskaidrot. Uzzināju, ka mūsu viesnīca puskilometra perimetrā ir norobežota un atnākt vai aiziet nevar. Es lūdzu normālu ēdienu, jo esmu stāvoklī. Ēdiena nebija, tad vēlāk atnesa aukstus makaronus, bet bez galda piederumiem. Ūdens gan ir. Mūs visus aizsūtīja uz numuriem un teica, ka nāks ārsti pārbaudīt. Ārsti atbrauca tikai tagad,” skaidroja sieviete.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru