Viņas abas tika izvarotas un tikai tagad viena no meitenēm ir gatava stāstīt visu kā bija

Tobrīd Kolmena un Parkharsta bija tikai 14 un 13 gadus vecas. Pārnakšņošanas laikā viņas naktī izzagās no mājas, lai satiktos ar Metjū Bārnetu un viņa draugiem.

Puiši iesēdināja meitenes automašīnā un devās pie Bārneta uz mājām, pa ceļam iegriežoties ģimenes restorānā, lai tur nozagtu pudeli degvīna.

Mājā viņi iezagās, ielienot pa pagraba logu, lai nepamodinātu Bārneta vecākus. Pēc ienākšanas mājas abas meitenes pašķīrās. Kolmenai draugi piedāvāja iedzert, un pēcāk notikušo viņa vairs neatceras.

Bārnets skaidro, ka pārgulējis ar Kolmenu, apgalvojot, ka viņa dzimumaktam piekritusi. Tomēr tas tā nebija. Meitene tika piedzirdīta līdz nemaņai un nespēja loģiski spriest par situāciju, kurā atrodas. Bārneta draugs Džordans Zeks nofilmēja izvarošanu. Viņš uzņemtos kadrus nosūtījis vairākiem citiem vidusskolas skolēniem.

Lasi vēl: Ārsti pastāsta, kādas šausmu lietas cilvēki saka īsi pirms nāves. Brrr…

Kolmena atceras, ka pēc tam, kad puiši bija viņu izmantojuši, kā viņiem tīk, viņa tika pamesta savas mājas pagalmā, kur gandrīz nosala līdz nāvei.

Parkharstas atmiņas par notikušo ir saraustītas. Viņas izvarotājs tobrīd vel bija nepilngadīgs. Par spīti tam, ka meitene nepiekrita ar viņu pārgulēt, viņš norāva drēbes un izvaroja viņu.

Kad ziņas par notikušo pāršalca mazo pilsētiņu, abu meiteņu ģimenes tika pakļautas apsmieklam, un par tām tika runāts nosodoši. Kolmenas ģimenes māja tika nodedzināta, tiek uzskatīts, ka to izdarījis kāds, kuram nav patikušas apsūdzības izvarošanā.

Abām meitenēm pēc notikušā konstatēti pēctraumatiskā stresa traucējumi (PTST).

Parkharstai noteikti arī disociatīvie traucējumi, kuru dēļ viņu pastāvīgi piemeklē panikas lēkmes. Pēc notikušā neviena no meitenēm nespēja viena gulēt savā gultā, viņām bija nepieciešams vecāku atbalsts, lai pārvarētu traumatisko notikumu.

Pēc liecību sniegšanas policijā Parkharstas izvarotājs atzinās pāridarījumā un stājās tiesas priekšā, bet Kolmenas pāridarītājs tika attaisnots. Beigu beigās ģimenei izdevās panākt taisnu tiesu un Kolmenu izvarojušais jaunietis pēc otrās tiesas ierosināšanas tika atzīts par bīstamu sabiedrībai.

Pēc notikuma tagad pagājuši vairāk nekā pieci gadi, Kolmena un Parkharsta katra savā veidā tiek galā ar traumatisko pieredzi.

Parkharsta ar draugu pārvākusies uz Albāniju, kur dibinājusi ģimeni un dzemdējusi veselu mazu meitenīti.

Kolmena turpināja mācības Misūrī ielejas koledžā, tagad viņa ir pēdējā kursa studente.

Pēc notikušā Kolmena kopā ar divām citām seksuālu uzbrukumu piedzīvojušām sievietēm dibinājušas safebae.org. Jaunās sievietes apceļo ASV, stāstot par savu pieredzi augstskolu studentiem, lai informētu citus jauniešus par seksuāliem uzbrukumiem.

 

Spread the love

Pievienot komentāru