Viņķele pieķerta melos saistībā ar vakcīnām

Konfliktā ar premjeru Krišjāni Kariņu jau pēc atkāpšanās no amata tagad nu jau bijusī Veselības ministre Ilze Viņķele vairākkārt nepiekrita viņai veltītajiem pārmetumiem. Tagad atklājies, ka viņa pieķerta melos… 

 

Īpaši Viņķele nepiekrita pārmetumiem par par pasivitāti „Pfizer” vakcīnu pasūtīšanā, nodēvējot premjeru Kariņu par meli (par to varat lasīt ŠEIT)

 

Viņķeles apsūdzības Latvijas radio raidījumā „Krustpunktā” pilnībā atspēkoja Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, kura faktu izklāsts bija skatāms arī šīs nedēļas LTV raidījumā „Viens pret vienu”, kur notika saruna ar eksprezidentu Valdi Zatleru.

Savukārt portāls lsm.lv sestdienas vakarā piedāvā materiālu, kurā sīkāk analizē Ilzes Viņķeles izteikumus tieši par „Astra Zeneca” vakcīnām un mēģina noskaidrot, vai tie atbilst patiesībai. Viens no viņas argumentiem par labu tam, kādēļ Latvija pasūtījusi no kompānijas “AstraZeneca” maksimālo vakcīnu pret Covid-19 daudzumu, bijis tāds, ka pētījumā tā vienīgā no visām spējusi pārtraukt vīrusa transmisijas ķēdi. To Viņķele publiski paudusi vairākkārt.

Lasi arī: Cilvēki pikojās kad garām brauca policija. Viņi nolēma piestāt un visu policistu rīcību man izdevās nofilmēt (Video)

Sarunā ar Rus.lsm.lv Viņķele skaidroja – par “AstraZeneca” vakcīnas unikālajām spējām viņai vēl rudenī stāstījuši eksperti, to vidū Uga Dumpis. Tomēr pats infektologs šo versiju neapstiprina.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko saka Dumpis

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru