Viņš apstājās, lai palīdzētu, bet tikmēr citi pabrauca garām…

Ziema ir laiks, kas autovadītājiem nozīmē paaugstinātu braukšanas risku. Šī briesmīgā autoavārija notika šī gada 28. februārī, kad ģimene pārvietojās ar automašīnu un nenojauta par gaidāmajām sekām. Bieži autovadītāji ziemas sezonā ņem papildus kursus, lai būtu droši, ka spēs pārvietoties ar spēkrratu arī pa sniegu.

Galvenais .protams, ir jaunas ziemas riepas, kuras neļaus auto noslīdēt no ceļa. Jāatcerās, ka jāievēro pareizs braukšanas ātrums atbilstoši ceļa segumam. Ja neesi drošs par sevi, taad labāk nesēdies pie stūres, bet gan izmanto sabiedrisko transportu. Ātra braukšana pa sniegotajiem un aizputinātajiem ceļiem — tas jau nozīmē palielināt savas izredzes nesasniegt galamērķi vispār un ir lielāka iespēja avarēt.

Šis vīrietis tiek uzskatīts par īstu varoni, jo vienīgais nebrauca garām nelaimē nonākušajiem. Kā redzams video, pat sabiedriskais transports vēsu prātu pabrauca garām un nemaz nesamazināja ātrumu. Filmiņas skatīšanās laikā ir iespēja saskaitīt vairākas automašīnas, kuras patraucas garām un nepiestāj, lai palīdzētu cietušajiem. Vīrietis pirmo no spēkrrata izvilka bērnu un aiznesa uz savu automašīnu, taad metās palīdzēt arī pārējiem.

Briesmīgi ir noskatīties, kā vairāki simti cilvēku vienkārši pabrauc garām. Tas liek domāt, vai tiešām mēs visi esam tik vienaldzīgi? Nav zināms kas notiktu, ja šis vīrietis būtu pabraucis garām. Iespējams cietušie vairākas stundas gaidītu palīdzību.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=EVjScf5g9lU

Avots: videokaif.ru

Spread the love

Pievienot komentāru