“Viņš sauca savu mammu!” – glābēji pēc trīs dienām atrod mežā pazudušo 3 gadīgo puiku

Mazais brīnums – pēc trīs dienu meklēšanas glābējiem beidzot izdevies atrast pirms trīs dienām mežā pazudušo puiku, ziņo CNN. 

Neskatoties uz lielu  lietu, stipriem vējiem un sliktu redzamību, glābšanas operācijas noslēdzās veiksmīgi. Glābējiem izdevās sadzirdēt viņa saucienus pēc mammas. Glābēji sekojuši saucienu, un atraduši trīsgadīgo Keisiju, kurš bija sapiņķerējies ērkšķos. Lai arī puika bija pamatīgi nosalis, tomēr viņš spēja reaģēt uz glābēju teikto.

Keisijs pazuda trīs dienas atpakaļ, spēlējoties savas vecmāmiņas pagalmā kopā ar diviem radiniekiem. Kad bērni saukti iekšā mājā, pārējie bērni atgriezās, bet Keisijs jau bija pazudis. Viņa ģimene meklēja puiku 45 minūtes, un tad izsauca policiju.

Nekavējoties tika sasaukti glābēji no visa štata un uzsākta liela meklēšanas operācija, cerībā, ka izdosies atrast Keisiju sveiku un veselu, neskatoties uz aukstiem laika apstākļiem. Meklēšanas operācijā iesaistījās arī desmitiem FIB aģentu un armijas pārstāvji.

Lasi arī: “Šoks, ka šādi var beigt dzīvi….” ; Aculiecinieks stāsta par neseno traģēdiju, kad skolnieks pakļuva zem vilciena

Varas iestādes izmantoja gan helikopterus, gan suņus un dronus. Laika apstākļi bija ļoti slikti, tāpēc Keisija atrašana ir mazs brīnums. Temperatūra brīžiem tuvojās 0 grādiem.

Šķir otru lapu, lai noskaidrotu, kā Keisijs un viņa ģimene jūtas šobrīd (plus video)

Spread the love

Pievienot komentāru