“Viņu dzīve mainīsies līdz nepazīšanai”: Pāvels Globa paredz lielas izmaiņas četru Zodiaka zīmju dzīvēs

Viens no slavenākajiem Krievijas astrologiem Pāvels Globa nosaucis četrus zodiaka apļa pārstāvjus, kuru dzīves 2021. gada beigās un 2022. gada sākumā sagaida lielas pārmaiņas. 

 

Lauva

2022. gada sākums Lauvai būs tieši ideāls laiks personīgai izaugsmei. Šajā zīmē dzimušie varēs atgriezties pie tā, kas viņiem patiešām patīk, kā arī veiksmīgi attīstīt savas intereses.

Lasi arī: Šajos gados dzimušajiem pēc austrumu horoskopa 2022. jaunais Tīģera gads dos spēku un iespējas lieliem panākumiem

Beidzot beigsies vecā rutīna, pie horizonta kardinālas pārmaiņas un jauni risinājumi, kas novedīs pie daudzu problēmu atrisināšanas.

 

Svari

ŠĪ gada noslēgums un nākamais gada sākums Svariem būs ārkārtīgi auglīgs. Viņiem nekas nebūs neiespējams, un būs arī iespēja īstenot savas ieceres. Iepriekšējos gados būvētais pamats ilgtermiņa izaugsmei nodrošinās visa smaga darba kulmināciju.

 

Skorpions

Zīmes pārstāvjiem, gan šī gada noslēgums, gan  ūdens tīģera gada sākums būs kolosālu pārmaiņu periods.

Lasi arī: Šajos gados dzimušajiem pēc austrumu horoskopa 2022. jaunais Tīģera gads dos spēku un iespējas lieliem panākumiem

Viņus sagaida milzīgs skaits kāpumu un kritumu, un būs daudz vairāk grūtību nekā patīkamu brīžu. Taču jums nebūs jānožēlo radušās grūtības, ja pieiet tam ar veselo saprātu un drosmi. Turklāt būs lieliska iespēja pārņemt kontroli pār situāciju, taču tas prasīs daudz pūļu.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīram lielākā daļa izmaiņu šī gada noslēgumā un 2022. gada sākumā būs pozitīvas. Tāpat Ūdensvīri nekad neizvairīsies no aizraujošiem izaicinājumiem, un jaunais gads nebūt nav izņēmums.

Viens no uzdevumiem ir panākt harmoniju ar ārpasauli. Tajā pašā laikā Ūdensvīram būs plašs pienākumu loks, kas nākotnē ļaus sasniegt svarīgus mērķus.

Spread the love

Pievienot komentāru