Vīrieša kritēriji ideālai sievietei, kuras dēļ vērts dzīvot

Kritēriji ideālai sievietei, kuras dēļ ne tikai gribas dzīvot, bet darīt viņu laimīgu,atkal un atkal iekarot viņas sirdi, iedegt gaismu viņas acīs…

Ar vecumu vīrieši, iegūstot dzīves pieredzi, izvirza kritērijus labai un sliktai sievietei, meklējot ideāla recepti. Daži, neatrodot ideālu vispār, viļas skaistajā dzimumā un iedala kategorijās ”laba sieva”, ”laba mīļākā” utt.

 

1.Viņa ir Sieviete, kurai nav nekādu pienākumu un nav tev neko parādā

Viņa ir kopā ar tevi tāpēc, ka mīl tevi un ar tevi ir labi un droši.

Man nav svarīgi,  ar ko viņa nodarbojas. Varbūt viņa kaut kur strādā, vai vispār nestrādā, bet ar kaut ko nodarbojas. Svarīgi, ka viņa dod jēgu savai un manai dzīvei. Viņu ne visai uztrauc finansiālais stāvoklis. Galvenais ir ideja. To īstenot dzīvē-vīrieša uzdevums.

 

2.Man nav katru dienu viņa jāredz ”kailā halātā pie plīts”

Svarīgāk, kā viņa jūtas ar mani. Sajust  viņas maigumu, siltumu un vajadzību pēc manis.

Mani apmierina, ka man katru dienu nav viņas pagatavotas brokastis un vakariņas, tas ir labāk, nekā mīļotās izmocītais skatiens, kuras vienīgā vēlēšanās būs iet gulēt ar teicienu”sāp galva”. Lai vairāk nodarbojas ar sevi-patikt vīriešiem ir dabas aicinājums.

Lasi arī: Kamēr es 5 gadus dzīvoju un strādāju Eiropā – manam vīram parādījās jauna ģimene

Vai redzējāt, ar kādu sejas izteiksmi sieviete iznāk no SPA-salona!Vēl viņai patīk vīriešus apburt!! Viņai svarīgi saņemt apburto vīriešu enerģiju. Tā enerģija baro sievietes būtību un turpina ziedēt kā burvīgs zieds. Tas zieds taču zied man! Viņai patīk just, ka patīk vīriešiem.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vēl citus faktorus

Spread the love

Pievienot komentāru