Vīrietis izdara šokējošu noziegumu, kas liek ieplesties acīm!

Upuru vidū bija 35 gadus veca sieviete, divi 26 gadus veci vīrieši, 23 gadus vecs vīrietis, kā arī 22 gadus veca sieviete, kura bija piektajā grūtniecības mēnesī.

Policija stāsta, ka Diermans ielauzās mājā ap pusnakti, un tajā brīdī nostrādāja signalizācija. Viņš aizbēga vēl pirms policijas ierašanās un netika atrasts.

Vēlāk tajā pašā naktī viņš atgriezās un uzbruka mājas iemītniekiem, kamēr viņi gulēja. Slepkavības ieroči bija dažādi, tostarp arī šaujamierocis.

Pēc tam viņš nolaupīja savu draudzeni un trīs mēnešus vecu zīdaini, kurš bija nogalinātās sievietes bērns, un brauca uz sava tēva māju Misisipi štatā.

Tur Diermans atbrīvoja ķīlniekus un kopā ar tēvu devās uz vietējā šerifa iecirkni, lai atzītos nozieguma izdarīšanā. Viņa draudzene atgriezās atpakaļ Alabamas štata Citroneles (Citronelle) pilsētiņā un ziņoja par notikušo policijai.

Šerifa iecirkņa pārstāvis pastāstīja, ka Diermans sadarbojas ar izmeklētājiem. Viņš atrodas ieslodzījumā un tuvākajā laikā tiks izdots tiesāšanai Alabamas štatā.

 

Spread the love

Pievienot komentāru