Vīrs pārnāk mājās pēc tusiņa ar draugiem, pamostas ar zilu aci un raud, izlasot sievas vēstuli

Ar alkohola lietošanu vienmēr jābūt piesardzīgam, ja gadījumā izdzersi pārāk daudz, no rīta vari pamosties un nožēlot skurbulī izdarīto.

Kāds precēts vīrietis, Jānis, no rīta pamodās savās mājās pēc tam, kad iepriekšējā naktī kopā ar draugiem devās pasēdēt bārā.

Viņš nekādi pat nespēja atcerēties kā pagājušajā naktī ticis līdz mājām.

“Sasodīts,” viņš pie sevis nomurmināja, prātojot par to vai tik nebūs naktī sastrādājis ko nepiedodamu.

Džons piecēlās sēdus un piespieda sevi atvērt acis, uz nakstsskapīša viņš ieraudzīja pāris aspirīna tabletes un glāzi ūdens…

Vīrietis piecēlās, izdzēra tabletes un pēc tam ievēroja tīri izmazgātas un glīti sagludinātas drēbes, kas stāvēja kārtīgā kaudzē.

Viņš piegāja pie spoguļa un tad nepatikā noņurdēja ieraugot, ka acs kļuvusi par zilas krāsas “kartupeli”.

Tad viņš ievēroja vannas istabā pie spoguļa atstāto zīmīti no sievas, uz lapiņas bija sirsniņas un pat buča. Sieva rakstīja:

Mīļais, pagājušajā naktī tu pārnāci pilnīgi sadzēries un mājās sagāzi visu, kas trāpījās tev zem kājām. Neuztraucies, brokastis ir plītī. Es devos uz veikalu pakaļ iepirkumiem, lai pagatavotu tavas mīļākās vakariņas. Mīlu tevi! Tava Lelde.”

Jānis gāzelēdamies iegāja virtuvē, bet tur uz galda jau stāvēja svaigi pagatavota, karsta kafija, siltas brokastis, tur nolikta pat bija rīta avīze! Pie pusdienu galda sēdēja viņa dēls, kurš ēda brokastis.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas iepriekšējā dienā īsti notika 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru