Negaidīti! Liels notikums tautā populārās dziedātājas Elīnas Gluzunovas dzīvē

Foto: elina.gluzunova INSTAGRAM

Dziedātāja Elīna Gluzunova nākusi klajā ar negaidītiem jaunumiem par lielu notikumu savā dzīvē. Tautā populārā dziedātāja jaunumus atklāja intervijā žurnālam Klubs. 

 

“Mēģināsim pēdējo reizi.”

Pēc šķiršanās skandāla Gluzunovu pāris atjaunojis attiecības. Dziedātāja Elīna Gluzunova, kura šī gada sākumā paziņoja, ka šķirtas viņas un dzīvesbiedra, trīs bērnu tēva Artjoma attiecības, intervijā žurnālam “Klubs” atklāja, ka abi tomēr ir kopā.

Šī gada janvārī Elīna atklāja, ka sākusi jaunas attiecības, taču uzsvēra, ka tas neesot bijis šķiršanās iemesls. Nu Elīna atklāj, ka atkal ir kopā ar Artjomu.

Visvisādi attiecībās gājis, bet mēs nolēmām, ka mēģināsim pēdējo reizi – ja sanāks, tad sanāks,” saka dziedātāja.

“Protams, pēc atkalapvienošanās nevar teikt, ka dzīvojam pilnīgi bez konfliktiem, bet manas acis mirdz.

To sapratu brīdī, kad vēl nebijām atkal sagājuši kopā, – Artjoms palika pie manis pa nakti, es viņu apķēru no mugurpuses un sajutu viņa smaržu.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmju vīrieši, kuri jūs nekad nekrāps – viņus ir vērts precēt!

Sapratu – tā ir smarža, ko nekad dzīvē neaizmirsīšu. Nezinu, vai tas ir pieradums vai mīlestība, vai mazohisms, bet sapratu, ka šo smaržu negribu iemainīt ne pret ko. Zinu, ka tas ir mans cilvēks,” atzīst Gluzunova.

Kā zināms, pāris pirms šķiršanās bija kopā aptuveni deviņus gadus. Lai arī abi nav oficiāli precējušies, Elīna pieņēma Artjoma uzvārdu un abi ir vecāki trim bērniem.

Spread the love

Pievienot komentāru