Visiem tiem, kam mājās ir plastmasas logi – 2 lietas, kuras uzstādītāji aizmirsa jums pastāstīt

  • Sezonas laiku maiņā nepieciešams logus iestatīt no vasaras sezonas – ziemas sezonā.

Kā noregulēt plastmasas logus?
Teju visas mūsdienās ražotās konstrukcijas ir iespējams noregulēt. Lai pārbaudītu, vai konkrētā furnitūra var tikt pārveidota citā režīmā, ielūkojieties ekscentriķī (rēdze), kas atrodas uz sānu daļas loga atverei.
Furnitūru iespējams pārveidot ar speciālu ekscentriķu (rēdzes) palīdzību, kas atrodams jau minētajā loga atveres sānu daļā. Ja šim ekscentriķim ir atveres ar seškanti, krustiņu, kaut kādas atverītes, vai arī pašam ekscentriķim ir ovāla forma, visticamākais, ka jūsu logs arī ir regulējams no vasaras režīma uz ziemas režīmu. Taču vislabāk noskaidrot šo jautājumu vēl pirms pašu logu uzstādīšanas.

Lasi vēl: Viņa vairāk vēlēsies nodarboties ar orālo seksu, ja tu izdarīsi šīs 7 lietas
Lai pārslēgtu logu režīmus, jums atliek vien ar jūsu logam atbilstošo slēdzeni nepieciešams noregulēt visas rēdzes (jo lielāks logs, jo vairāk rēdzes būs jāregulē) uz tiem paredzēto pusi, kas norādīta loga rāmī, vai uz kuru pusi iespējams ir regulēt.
Ja slēdzene visu laiku atrodas ziemas režīmā, tas rada papildu slodzi logā esošajai gumijai, tādēļ tā daudz ātrāk nonēsājas. Jūs varat pavisam viegli pārbaudīt loga režīmu arī paši. Ielieciet starp logu visparastāko papīra lapu: ja jūs varat šo lapu gluži vienkārši izņemt ārā, tad logs atrodas vasaras režīmā.

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru