Zodiaka zīmes, kas 2020. gadā var kļūt Spēcīgas, Veiksmīgas un Enerģiskas

Šeit noder arī Aunu draudzīgums. Viņi ir lieliski draugi un palīgi saviem vecākiem. Ja Auna dzīve notiek pozitīvā gaisotnē, tad viņi vienmēr ir pozitīvi un ar to uzlādē arī apkārtējos. Aunu vājā vieta – enerģijas pārbagātība, kas var pārtapt par agresiju.

Pēc Auna astrologi izvēlējās otro vietu 2020. gadā piešķirt tieši tām zīmēm, kurām blakus atrodas lielākā daļa pozitīvo cilvēku. Šo trīs zīmju draudzīgumu un pozitīvismu nevar nejust, ja atrodaties viņiem blakus. Tās spēj dalīties ar apkārtējiem ar savu pozitīvu un labo noskaņojumu, kā arī ar spēkiem, kas 2020. gadā ir īpaši svarīgi.

Daži šo zodiakālo trīnieku uzskata par lepniem, tomēr, ja apskatās šīs zīmes kopumā, tad skaidri manāms arī dabas dots spēks, enerģiskums un līdzsvarotība. Impulsivitāte un rupjība dažreiz apmeklē visas trīs zīmes, bet tas nav uz ilgu laiku. Tās tomēr dod priekšroku mierīgai atmosfērai un pacietībai.

Neskatoties uz to, ka visas zīmes pieder dažādām stihijām – Zeme, Gaiss, Ūdens, tās savā starpā satiek brīnišķīgi. Jo īpaši izdalāma ir Skorpiona un Ūdensvīra savienība. Tāpat Ūdensvīrs lieliski satiek ar Auniem. Bet Vērša-Auna savienība nav ilgstoša, abas zīmes ir pārpilnas ar pašpārliecinātību, tāpēc bieži var rasties dažāda veida nesaskaņas.

Kopīgais visām četrām zodiaka zīmēm ir viens – tas ir spēks, veiksme un enerģiskums, kas nešaubīgi sniedz mums iespēju vērot to, kā tās tiks galā ar dažāda veida grūtībām 2020. gadā.

Ja jūs sevi šajā sarakstā neatradāt, nesatraucieties, jūsu labās īpašības slēpjas citā jomā. Katra zīme ir laba pa savam.

avots: vranya.net

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru