Draudzene atbrauca no komandējuma un uz balkona ieraudzīja divas meitenes. Vīrs centās viņai iegalvot, ka viņas tur ir nonākušas nejauši

Vakar Ieva (mana draudzene) man pastāstīja kādu stāstu, kuru izdzirdot, es sākumā biju ārkārtīgi pārsteigta, un pēc tam ilgi smējos. Es nezinu, vai stāstā ir kāds vainīgais, bet pati situācija mani ārkārtīgi spēcīgi pārsteidza.

Draudzenei sākās problēmas ar vīru

Pirms pāris mēnešiem draudzene sāka dalīties ar saviem pārdzīvojumiem par to, ka viņai ar vīru sākušās nesaskaņas ģimenē. Liels skandāls notika pēc tam, kad viņa uzzināja, ka viņas mīļotais vīrs “nejauši” (viņš to tā paskaidroja) noskūpstīja savu darba kolēģi darba ballītes laikā. Kad tas kļuva zināms, Ieva sarīkoja histēriju Andrim un brīdināja, ka tā ir pēdējā reize, kad viņa viņam piedod.

LASI VĒL: Sievai uzradās mīļākais. Vīrs rīkojās gudri

Man bija grūti noticēt tam, ka mana draudzene, būdama ārkārtīgi greizsirdīga, patiešām savam vīram piedeva. Un patiešām: starp viņiem sāka rasties ļoti bieži strīdi, kas kļuva arvien lielāki un lielāki.

Draudzene pastāstīja par to, ko ieraudzīja, atgriezdamās no komandējuma

Pirms nedēļas Ieva aizbrauca komandējumā. No tā atgriezties viņa nolēma dienu agrāk, par ko paguva pabrīdināt savu vīru.

Kad viņa iegāja dzīvoklī, vīrs viņu tik silti sagaidīja, kā tas nebija bijis jau sen: viņš viņu pavadīja istabā, kur jau bija sagatavos skaisti izrotāts galds ar ēdienu, kas, visticamāk, bija pasūtīts restorānā, kā arī tur sievu gaidīja pudele ar viņas mīļāko sarkanvīnu.

Šķir nākošo lapu un noskaidro ar ko viss beidzās

Spread the love

Pievienot komentāru