Draudzene atbrauca no komandējuma un uz balkona ieraudzīja divas meitenes. Vīrs centās viņai iegalvot, ka viņas tur ir nonākušas nejauši

Ieva man pastāstīja par to, kā viņa sākumā bija priecājusies par ieraudzīto. Taču viņa nepaspēja apsēsties pie galda, kad izdzirdēja troksni, kas nāca no balkona – pēc visa spriežot, tur tika apgāzti spaiņi. Ilgi nedomājot, viņa devās uz turieni, lai paskatītos, kas notiek. Jāatzīmē, ka ieraudzītais, maigi sakot, viņu pārsteidza: uz balkona stāvēja divas meitenes, kuras skatījās uz manu draudzeni ar ļoti apjukušām acīm.

Ilgi nedomājot, Ieva uzsāka mežonīgu skandālu. Vīrs centās viņai paskaidrot, ka viņa visu ir nepareizi sapratusi, bet uz viņa pusi jau lidoja otrais šķīvis. Meitenes centās viņai kaut ko paskaidrot, vīrs kliedza, ka viņš meitenes redz pirmo reizi dzīvē, bet viņa neko nedzirdēja. Būdama nikna kā pūķis, viņa atbrauca pie manis.

Kā meitenes patiesībā nonāca uz balkona

Nākošajā dienā Ievas vīrs piezvanīja viņai un centās paskaidrot, no kurienes patiesībā uzrādās meitenes uz viņu balkona. Pēc viņa versijas, viņam nav pat nekāda nojausma, kas viņas tāds ir, un no kurienes uzradās.

Pēc ilgstošas nopratināšanas noskaidrojās, ka šīs meitenes bija atnākušas ciemos pie drauga, kurš īrē dzīvokli blakus tam dzīvoklim, kur dzīvo Andris un Ieva. Sākumā viss noritējis labi, bet vienā brīdī tas puisis nolēmis viņas izjokot: aizgājis prom un aizslēdzis durvis. Nobijušās meitenes centušās izkļūt no dzīvokļa, bet rezerves atslēgu nav varējušas atrast, tāpēc nolēmušas pārkāpt uz blakus balkona, lai pieklauvētu un palūgtu izlaist no dzīvokļa. Protams, ka viņas bija ļoti apjukušas, ieraugot scēnu ar greizsirdīgo sievu, tāpēc situāciju izskaidrot uzreiz nav varējušas (tiesa, Ieva arī pārlieku neieklausījās, spriežot pēc viņas teiktā).

LASI VĒL: Sievai uzradās mīļākais. Vīrs rīkojās gudri

Šai versijai Ieva nenoticēja un tagad mani draugi šķiras.

avots: nastroy.net

Spread the love

Pievienot komentāru