Sievai uzradās mīļākais. Vīrs rīkojās gudri

Ir man tāds labs paziņa, viņu sauc Andris. Es viņu pazīstu nu jau kādus 10 – 12 gadus. Viņš visu savu dzīvi strādāja tā, lai tikai viņa ģimenei nekā netrūktu.

Ar pirmo sievu viņš izšķīrās pirms 20 gadiem, bet spēja saglabāt labas attiecības. Ar bērniem, kuri jau sen ir pieauguši, viņš regulāri satiekas, pastāvīgi viņiem palīdz. Bet pirms pāris gadiem viņš atrada sev jaunu sievu, kuru mīlēja bez gala.

LASI VĒL: Vīramātei nepatika vārds, kādu vecāki bija izvēlējušies savam jaundzimušajam bērniņam. Tāpēc viņa izdomāja savu

Happy Birthday

Pirmo gadu Andris ar savu sievu dzīvoja kā divi balodīši. Viņa viņu sagaidīja mājās no darba, radot mājās romantisku atmosfēru vakariņām divatā, viņš viņu dievināja un dāvināja dārgas dāvanas. Bet idille ātri beidzās tad, kad jaunajai sievai apnika visu laiku sēdēt uz dīvāna, un viņa atrada sev darbu.

Andris atnāk mājās no darba noguris, bet mīļotās nav. Uzkož, palasa avīzi un turpat krēslā iemieg. Ar laiku viņam sāk rasties aizdomas, ka sievai ir uzradies mīļākais. Bet pierādījumi tam nekādi nebija. Reiz, kad mīļotā kārtējo reizi aizkavējās darbā, Andris piezvanīja uz biroju. Klausules otrā galā viņam atbildēja mīlīga sievietes balss, kura paziņoja, ka viņa sieva jau pirms divām stundām ir aizbraukusi mājās. Bet Andris nesāka rīkot skandālu, kad sieva “jautrā prātā” atgriezās mājās vēlu naktī.

Šķir nākošo lapu un pārliecinies, cik tas bija ģeniāli 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru