Dzīve kopā ar sievieti – tā ir īsta zinātne. Vīrieša stāsts

Kad es apprecēju savu mīļoto, es mūsu dzīvi iedomājos pilnu ar romantiku. Bet izrādījās, ka tas nebūt tā nav. Lai saglabātu maigas attiecības vienam pret otru, vajag pie sevis kārtīgi piestrādāt. Man nācās izstrādāt sevī jaunus ieradumus, lai viņai kopā ar mani būtu ērti.

Agrāk es domāju, ka gari mati – tas vienkārši ir skaisti. Bet izrādījās, ka tas nemaz nav ērti. Piemēram, es uzzināju, ka, pirms es noguļos viņai blakus, man obligāti no spilvena ir jānoņem viņas mati.

LASI VĒL: 3 Zodiaka zīmes, kuras ir vienkārši radītas laulībām, Uzziniet, kuras sievietes ir labākās sievas

Es domāju, ka tad, kad viņai ir slikts garastāvoklis, labāk viņu atstāt vienu, lai viņa nomierinās. Bet viss izrādījās otrādi – viņu vajag cieši apskaut un uzklausīt viņas neapmierinātības iemeslu. Un pēc tam obligāti nomierināt.

Es vienmēr ieklausījos viņas vārdos. Ja viņa saka: “Ļauj, es to izdarīšu pati”, tad es tā arī darīju. Un, kā izrādījās, velti. Mana sieva, būdama patstāvīga sieviete, ir pieradusi visu darīt pati. Bet patiesībā viņa gaida palīdzību no manas puses. Tagad es zinu, ka viņas vārdi: “Es to atrisināšu pati” nozīmē: “Izdarām to kopā”.

Un vēl es esmu pamanījis interesantu sakarību. Ja viņai neļauj nest somas no veikala, bērnu ratiņus un nedot rokās neko smagāku par ziediem, tad smaids uz viņas sejas būs redzams katru dienu.

Šķir nākošo lapu un iedvesmojies 

Spread the love

Pievienot komentāru