Vīramātei nepatika vārds, kādu vecāki bija izvēlējušies savam jaundzimušajam bērniņam. Tāpēc viņa izdomāja savu

Attiecības vecmāmiņai un vectētiņam ar mazbērniem parasti ir ļoti labas. Bet dažreiz, kad vecmāmiņa un vectētiņš cenšas iejaukties bērna audzināšanā, viss var būt ļoti sarežģīti.

Šī iemesla dēļ nav ieteicams ļaut saviem vecākiem iejaukties bērnu audzināšanā. Nav nozīmes, vai viņi piekrīt jūsu viedoklim, vai nē. Tie ir jūsu bērni, un tieši jūs izlemsiet, kas, attiecībā uz bērniem, ir pareizi, un kas nav pareizi.

Tas attiecas ne tikai uz audzināšanu

Starp citu, visbiežāk ar saviem padomiem jaunajā ģimenē var traucēt vīramāte. Ja viņa ir pārāk uzbāzīga – tā ir vienkārši katastrofa! Sieviete, kura iejaucas vissvarīgāko lēmumu pieņemšanā, gandrīz līdz darba vai dzīvesvietai, var pavisam vienkārši izjaukt laulību to pat negribot. Ko gan teikt par brīžiem, kas attiecas uz bērniem…

Tas ir briesmīgi!

Lūk, piemēram, mūsu raksta varone padalījās ar savu stāstu internetā. Viņas vīramāte pajautāja, kā topošie vecāki vēlas nosaukt mazuli, kuram tūlīt-tūlīt jānāk pasaulē. Izdzirdējusi atbildi, viņa nekavējoties nokritizēja viņu lēmumu. Turklāt, viņa teica, viņa savu mazmeitiņu nosauks par Ellu.

Protams, to izdzirdējusi, topošā māmiņa ļoti satraucās. Viņa nezin, kā tikt galā ar šo situāciju, un pat apsver domu ierobežot vīramātes apciemojumus mājās.

Šķir nākošo lapu un saņem padomu, kā rīkoties šādā situācijā 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru