Vīramātei nepatika vārds, kādu vecāki bija izvēlējušies savam jaundzimušajam bērniņam. Tāpēc viņa izdomāja savu

Lietotāju padomi

Interneta lietotāji ātri noreaģēja uz sievietes stāstu. Un sniedza viņai vairākus padomus.

Viens no lietotājiem uzrakstīja: “Kāpēc ļaut bērnam komunicēt ar vecmāmiņu, kura kritizēs tos cilvēkus, kurus mazulis mīl? Ņemiet vērā, ka bērni saprot daudz vairāk, nekā jūs domājat”.

Kāds cits atstāja tādu komentāru: “Ja viņa sauks mazulīti par Ellu, ejiet prom. Katru reizi. Attiecieties pret viņu kā pret mazu bērnu, kuram ir jāiemācās pareizas manieres, un sodiet par sliktu uzvedību. Sakiet, ka jūs izvēlējāties mazulim vārdu tieši tāpat, kā viņi ar vīru izvēlējās vārdus saviem bērniem. Lai ar to samierinās”.

Vēl viens cilvēks deva padomu: “Pasakiet vīramātei: “Nepatīk vārds? Labi, bet tas ir mana bērna vārds, un nevis jūsu.”. Vai arī: “Nepatīk? Bet ne jau jums ar to vārdu būs jādzīvo!”.

Kāds vīrietis uzrakstīja: “Lai jūsu vīrs nepaliek malā. Katru reizi, kad viņa māte runā kaut kādas rupjības vai izsaka kritiku, dodiet viņam mājienu, ka jums tas nepatīk. Lēna galvas, rokas kustība vai novēršanās…Vai arī izdomājiet īpašu frāzi, kas brīdinās jūsu dārgo vīru, ka viņam ir laiks iejaukties un kaut ko pateikt savai mātei.

Ja viņa jūsu meitu sauc kā savādāk, jums vai jūsu vīram ir jāpasaka, ka tāds nav mazuļa vārds. Ja vīramāte saka, ka viņai vienalga, vai arī turpina tā saukt meitenīti, tad viņas dēls arī var sākt savu māti saukt citā vārdā”.

avots: nastroy.net

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru