Sievai uzradās mīļākais. Vīrs rīkojās gudri

Tā tas turpinājās kādus trīs mēnešus. Bet mīļotās dzimšanas dienas priekšvakarā viņš pajautāja, kā viņa vēlētos atzīmēt šos brīnišķīgos svētkus. Sieva, ilgi nedomājot, atbildēja, ka viņai nekādas svinības nav vajadzīgas, ka viņa tajā dienā strādās, tā kā viņai nav nekāda iemesla priecāties par to, ka viņa ir kļuvusi par gadu vecāku. Bet vīram ieteica aizbraukt ar draugiem makšķerēt un atpūsties par abiem.

Andris klusējot piekrita, bet, kad sieva aizmiga, skapī atrada dārga šampānieša pudeli un divas glāzes. Viņš saprata, ka viņš speciāli tiek izvadīts no mājām, kur rīt atnāks mīļākais.

LASI VĒL: “Aizlaidās lapās”: Oksana piedzemdēja vīram piecīšus, bet viņš viņu pameta. Kā mamma un bērni dzīvo šodien

No rīta, atstājot sievai zīmīti, Andris ātri savāca savas makšķerlietas, iekrāva mašīnā un aizbrauca, tikai ne makšķerēt, bet gan pie sevis uz biroju. Sagaidījis, kad mīļotā piezvanīs viņam pa telefonu, lai painteresētos, cik tālu prom viņš atrodas, Andris sāka apzvanīt visus savas “mīļotās” radiniekus un aicināt ciemos ap pulksten 17. Viņš tikai palūdza, lai neviens nesteidzas iekšā dzīvoklī, bet gan, lai sagaida viņa atbraukšanu, jo viņš gribot sagādāt pārsteigumu.

Saticis radiniekus, Andris klusītēm atvēra ieejas durvis un kopā ar visiem zeķēs iegāja guļamistabā, kur vāji dega naktslampiņa. Ar kliedzieniem “Happu Birthday” Andris ieslēdza gaismu. Kāds gan bija radinieku pārsteigums, kad no segas izskrēja jauns vīrietis Ādama kostīmē, bet pēc viņa gaviļniece Ievas kostīmā.

P.S. Tagad Andrim viss ir kārtībā. Viņam ir jauna sieva, un viņi gaida bērniņu.

avots: vranya.net

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru