“Dāmas, kas jums vēl šajā dzīvē ir vajadzīgs bez naudas?”: vienā forumā vīrietis uzdeva jautājumu un saņēma atklātu atbildi

Teiciens, ka vīrieši ir no Marsa, bet sievietes no Veneras ir gluži vietā. Mēs esam tik dažādi, ka reizēm mums ir ļoti grūti vienoties. Sievietes mīl runāt ar mājieniem, vīriešiem patīk tiešums.

Vīrieši bieži nesaprot, ko īsti vēlas viņu izredzētās. Turklāt viņi ir pārliecināti, ka materiālais aspekts ir pirmajā vietā.

LASI VĒL: Vīrietis izlēca no 7. stāva, lai glābtu savu 4 gadus veco dēlu

Kāds vīrietis populārā sieviešu forumā uzdeva jautājumu: “Dāmas, ko jūs šajā dzīvē vēl gribat no vīrieša, izņemot naudu?” Un viņš saņēma visnotaļ pamatotu un saturīgu atbildi.

Noslēpums ir atklāts

Viena no foruma dalībniecēm sniedza ļoti skaidru atbildi. Citējam: “Sievietes ir ļoti neprognozējamas. Bet tajā pašā laikā mēs gribam sajust stabilitāti, mums ir svarīgi apjaust, ka mēs atrodamies drošībā. Mums nav vajadzīgs bagāts, bet spēcīga gara vīrietis, kurš savas problēmas neuzliks uz sievietes pleciem. Mēs gribām, lai mūsu bērni lepotos ar savu tēvu. Patiesībā mēs esam vājas radības un mums ir nepieciešams atbalsts. Mums ir svarīgi zināt, ka jūs mūs pažēlosiet, ja saslimsim, palīdzēsiet gan vārdos, gan darbs, ka mēs nokļūsim grūtā situācijā. Beigu beigās vīrietim nav jābūt mammītes dēliņam.”

LASI VĒL: Sievai uzradās mīļākais. Vīrs rīkojās gudri

Sievietes vārdus atbalstīja simtiem citu sieviešu. Un vīrietis uzrakstīja, ka tagad noslēpums ir atklāts. Un, ka viņš centīsies kļūt par ideālu savai ģimenei.

avots: nastroy.net

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Sviests!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Es un nauda nav galvenais.Savos gados esmu izbaudījusi ,negatīvo enerģiju ,kad tā iziet cauri tavam ģermenim.Tagad negatīvā enerģija ,nonāk tikai līdz manai miesai.

Pievienot komentāru