Vīrs pateica sievai, ka atbalsta savu priekšnieku, kurš grib pamest savu sievu. Sievas atbilde lika vīram nosarkt

Psihologu ieteikumi dažreiz ir destruktīvi, ja cilvēks neizrāda pacietību. Vienkārša saruna vakariņu laikā dažkārt rada jautājumus, kas ir svarīgi ģimenei dzīvojot kopā.

Attaisnojoša šķiršanās

Grūtas dienas beigās nav nekā labāka kā stiprināties un parunāt ar tuviniekiem. Tikai vīrs izvēlējās ne pašu veiksmīgāko tēmu: iespējamo priekšnieka šķiršanos. Šefs jau ilgu laiku krāpa savu sievu, bet tagad nolēma kardināli izmainīt dzīvi un šķirties. Vai var viņu vainot?

Vīrietis paziņoja, ka saprot savu vadītāju. Galu galā, ja redzi vienu un to pašu seju, piedalies līdzīgās sarunās, tas ātri apnīk. Turklāt mīļākā pārspēja bosa sievu arī ārējā izskata ziņā.

Cienīga dzīve

Izlemjot nerīkot traci tukšā vietā, sieva sniedza saprātīgus argumentus. Skaistu meiteņu ir daudz. Viņas izceļas ar slaidām kājām, skaistām frizūrām, izteiksmīgu meikapu. Modernu apģērbu papildina dārgas smaržas, liekot vīriešiem zaudēt galvu. Bet vai ir tiesības sievu salīdzināt ar šīm skaistulēm?

Regulāri treniņi sporta zālē, daudzas stundas, kas pavadītas skaistumkopšanas salonos, atņem daudz laika un ir visnotaļ dārgas lietas. Garderobes papildināšana un kosmētika arī nav lētas. Vai vīrs ir gatavs sievu nodrošināt ar visu iepriekš minēto? Vai viņam tam pietiks spēka? Atbildes beigās izskanēja frāze: “Ja vēlies dzīvot ar karalieni, tad izdari tā, lai viņa varētu būt tāda, kāda ir!”

Ģimenes harmonija

Sievai pirmajā vietā ir ģimenes intereses, nevis sava āriene. Tieši tāpēc sieviete palika kopā ar mīļoto, ar kuru vēlējās pavadīt kopā visu dzīvi, bet nedzinās pēc naudas maisa.

avots: nastroy.net

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru