Vīrietis izlēca no 7. stāva, lai glābtu savu 4 gadus veco dēlu

Mihails Ambrosimovs, pēc profesijas ārsts, ir glābis desmitiem dzīvību. Bet reiz viņam nācās glābt visdārgāko, kas viņam bija – savu bērnu.

Kādā janvāra dienā vīrietis pamodās no tā, ka dzīvoklī oda pēc degšanas. Izrādījās, ka blakus dzīvoklī bija sācies ugunsgrēks. Vēlāk tiks noskaidrots ugunsgrēka sākšanās iemesls – neizslēgta eglīšu virtene izraisīja īssavienojumu.

Mihails ātri pamodināja sievu un izveda viņu kāpņutelpā. Pēc tam, kad sieva bija drošībā, vīrietis atgriezās pēc sava četrus gadus vecā dēla.

Mazais Arsēnijs bija tā nobijies, ka paslēpās zem dīvāna. Kamēr vīrietis meklēja dēlu, uguns ātri bija pārmetusies uz viņa dzīvokli. Temperatūra telpā bija tāda, ka pat radiators izkusa. Ugunsgrēks liedza iespēju izglābties pa ieejas durvīm.

LASI VĒL: Sievai uzradās mīļākais. Vīrs rīkojās gudri

Atlika tikai viena izeja – logs. Ambrosimovi dzīvoja septītajā stāvā, bet citas izejas nebija. Mihails paņēma dēlu rokās un leca. Viņš saprasta, ka var nosisties. Bet pat tādā situācijā vīrietis par savu dzīvību nedomāja, bet gan par to, kā glābt dēlu. Mihails sagrupējās tā, lai Arsēnijam kļūtu par izpletni, lai zēns piezemētos uz viņa un gūtu pēc iespējas mazāk traumu.

Šķir nākošo lapu un uzzini ar ko beidzās šis stāsts

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru