Vīrietis izlēca no 7. stāva, lai glābtu savu 4 gadus veco dēlu

Tā arī notika. Arsēnijas “tika sveikā cauri” tikai ar atslēgas kaula lūzumu un zilumiem. Bet Mihails, neskatoties uz to, ka nokrita sniegā, bija cietis daudz vairāk. Iegurņa lūzums un urīnpūšļa plīsums, rokas trauma. Viņu uzreiz nogādāja slimnīcā un viņa paša kolēģi sāka cīnīties par viņa dzīvību.

Ilgu laiku Mihaila stāvoklis bija stabili smags. Viņš atradās reanimācijā un viņam bija nepieciešama asins pārliešana. Draugi un paziņas nodeva asinis, kā arī naudu Ambrosimovam nepieciešamajām operācijām.

Pēc divām nedēļām, kad veiksmīgi tika veikta iegurņa operācija, Mihails sāka atgūt samaņu. Tajā laikā arī Arsēnijam tika veikta operācija – salauztajam atslēgas kaulam. Viņš ātri atlaba. Lai arī savu piekto dzimšanas dienu janvāra beigās puisēns atzīmēja slimnīcā.

LASI VĒL: Vīramātei nepatika vārds, kādu vecāki bija izvēlējušies savam jaundzimušajam bērniņam. Tāpēc viņa izdomāja savu

Ambrosimovu dzīvoklis pilnībā nodega. Bet, pateicoties nevienaldzīgiem cilvēkiem, uz Mihaila kontu sāka nākt ziedojumi. Kopā tika saziedoti aptuveni trīs miljoni rubļu.

Pēc pāris mēnešiem 33 gadus vecais vīrietis varēja ar invalīda krēslu izbraukt slimnīcas pagalmā, bet pēc gada – jau uzkāpt uz slidām un doties medībās. Pirms gada Ambrosimovu ģimenei pievienojās vēl viens loceklis. Piedzima vēl viens dēls. Puisēnu nosauca par Fjodoru.

Runā, ka supervaroņi neeksistē. Tomēr patiesībā viņi eksistē. Tikai viņi dzīvo parastu, neuzkrītošu dzīvi.

avots: banka.varenie.life

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru