10 kļūdas, kuras autovadītāji pieļauj sazinoties ar policijas darbiniekiem

Reizēm cilvēki satiekoties ar policijas darbinieku apjūk un nezina ko darīt, tādēļ pieļauj dažas būtiskas kļūdas. 

Lasi vēl: POLICIJA: Ja tu izmanto Facebook, tad tev jāzina par šo afēru! Izplatās ar katru minūti!

  • Bieži autovadītāji nepamana, ka policistam uz vestes ir norādīts viņa vārds, uzvārds un uzsāk strīdu, ka policistam nav norādīta informācija par viņu un iespējams, ka viņš izdomāja apturēt uz savu galvu.
  • Daudzi cilvēki sazinoties ar policistu izmanto tādus žargonus kā ”Aha, da labi, čomiņ un pat lamuvārdus”. Nekādā gadījumā šādi nedrīkst sazināties ar valsts ierēdni! Tev jārunā ir mierīgi, nosvērti un jāseko katram sevis teiktajam vārdam līdzi, arī pat tad ja esi pieļāvis kādu pārkāpumu.
  • Cilvēki reizēm ceļ trauksmi, ka policists savu darba automašīnu ir nolicis neatļautā vietā, taču pirms uzsāc strīdu tev ir jāiepazīstas ar visiem noteikumiem. Ceļa policists drīkst novietot auto, kur vēlas apturot kādu citu, taču ja viņš auto ir novietojis krūmos vai kādā citā slikti pārredzamā vietā, tad tas gan ir pārkāpums. Policista automašīnai ir jābūt redzamai no visiem skata punktiem.
  • Vēl viena kļūda, kas ir ļoti populāra – kamera vai diktofons. Ja vēlies filmēt vai ierakstīt sarunu, tad pirms tam tev rūpīgi ir jāiepazīstas ar visiem noteikumiem.

Lasi vēl: Ar slēptās kameras palīdzību šī aprūpētāja tika atmaskota. Kā tādam cilvēkam var būt sirds?

  • Vēl viena būtiska kļūda ir policistam sejā bāzt savus dokumentus pirms viņš tos nav palūdzis. Tu drīksti savus automašīnas dokumentus viņam pasniegt tikai, tad kad viņš pats tev to ir prasījis.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Spread the love

Pievienot komentāru