10 labākie Princeses Diānas izteicieni

Ir pagājuši vairāk nekā 30 gadi, kopš pasaule zaudēja vienu no 20. gadsimta izcilākajām personībām – leģendāro un unikālo Velsas princesi Diānu.

Viņu atceras ne tikai Lielbritānija, bet arī visa pasaule kā neiedomājamu filantropisti, gaišu un jautru personu, kā arī dedzīgu karaliskās ģimenes un tautas tuvināšanās čempioni. Lai arī viņas liktenis bija īss un traģisks, princesei izdevās atstāt savu zīmi vairāku paaudžu sirdīs.

LASI VĒL: Elizabete II paziņojusi, kura, viņasprāt, būtu vispiemērotākā kandidāte, lai kļūtu par nākamo Lielbritānijas karalieni

Princese Diāna bija prinča nemīlētā sieva, mīlošā divu bērnu māte un neticami laipna un atvērta sieviete visai cilvēcei. Un šie 10 citāti lieliski raksturo Lēdiju Dī tieši tā, kā viņu atceras cilvēce.

♕ Cilvēki saka, ka nav nekas sliktāks par to, kā būt bagātam, bet nelaimīgam. Labāk tad dzīvot nabadzībā, bet ar prieku. Bet es domāju, ka vislabāk ir dzīvot mērenā pārpilnībā, priekā un ar labu veselību.

♕ Redzēt, saprast un izjust cilvēku nelaimes un bēdas, tā ir lieliska dāvana, kuru ne katrs spēj apgūt.

♕ Sievietes melo daudz biežāk nekā vīrieši. Bet paturiet prātā, ka stiprā dzimuma pārstāvji nezina, kā pateikt patiesību par savām izjūtām.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru