10 pazīmes, kas palīdzēs atpazīt sliktu mīļāko vēl līdz pirmajam skūpstam

Viņš ir rupjš

Nē, runa nav par vīrieti, kurš ir rupjš pret tevi, ar to viss ir skaidrs. Runa ir par vīrieti, kurš ir rupjš pret visiem, izņemot tevi: oficiantiem, telefona sarunbiedriem, anonīmiem sociālajos tīklos un nejaušiem garāmgājējiem, kuriem pietika nekaunības nejauši uzkāpt viņam uz kājas. Ir svarīgi saprast, ka jebkura rupjība ir agresors, un agresija neizplatās uz tevi tikai tāpēc, ka viņš negrib tevi aizbiedēt. Bet gultā vari negaidīt no viņa glāstus. Vispār nekādus. Un, ja tev patīk cietsirdīgs sekss – arī garām: agresoriem nepatīk sekss. To, ar ko viņi nodarbojas, par seksu nenosauksi, tas ir maksimāls dzimumakts. Minūti ilgs.

Viņš ātri ēd un daudz dzer

Nabadziņam nav paveicies: jūtu sfēra viņam ir brāķēta. Ēdiens un alkohols – tā ir bauda, ko novērtē cilvēki, kur spēj paši baudu gan iegūt, gan arī dot. Pārējie ēd, lai tikai piestumtu kuņģi un dzer, lai piedzertos. Ar seksu, kā tu saproti, viņi arī nodarbojas, lai beigtu. Un viss.

Viņš īd

Nīkulis vai mazais dēliņš. Izvēlēties no variantiem nevajag, tie abi ir briesmīgi.

Viņš ir pārāk kategorisks savos spriedumos

Kā es teikšu, tā arī būs!” – mīļākais teiciens morāliem izmantotājiem vai pseido-mačo. Pirmajā gadījumā labāka seksa nebūs, jo vīrieša mērķis ir pilnīgi cits: pazemot tevi un gūt no tā baudu. Otrajā gadījumā viss ir acīmredzams: viņš nedarīs to, kas patīk tev, viņš taču te ir vīrietis, viņš ir te galvenais! Un, galvojam tev, viņš tā uzvedas jau kopš paša seksuālās dzīves sākuma. Tas ir, šis baļķis vēl ir arī neizmācāms.

Viņš ir skops

Labākie mīlnieki (un arī mīlnieces, starp citu) – tie ir cilvēki, kuriem vairāk patīk dāvanas dāvināt, nekā tās saņemt. Viņiem ir neparasti spēcīgi attīstīta empātija, svešu prieku viņi uztver tikpat spilgti, kā paša, tikai šeit klāt nāk arī bonuss – apdāvinātā pateicība. Saproti, ja? Seksā viņi uzvedas tāpat: pirmām kārtām baudu sagādā partnerei, un pēc tam to gūst arī paši. Mantkārīgie partneri nejūt vispār. Principā.

Viņš ir seksists

Sieviešu virzienā palaiž neķītrus jociņus? Sarunā kādu nosauc par “veceni”? Stāsta tev, kur, pēc viņa domām, ir sievietes vieta? Uz redzēšanos. Seksisti nekad nemēdz būt labi mīlnieki vienkārši tāpēc, ka viņu paradigmā sieviete nav īsti cilvēks. Otrās šķirnes būtne, ko daba radījusi tikai tāpēc, lai tā kalpotu vīriešiem un viņu iepriecinātu. Tu savukārt nesaņemsi neko. Pilnīgi neko.

Bet skūpsti vispār neko nenozīmē

Nu, gandrīz. Ja vīrietis skūpstās tā, it kā viņam mutē būtu paslēpta zelta partija, un viņš baidās to nejauši izgāzt – tas, protams, ir slikti. Bet kopumā skūpsts, kas tev nepatīk, visdrīzāk pastāstīs par to, ka jūs neesat saderīgi, nekā par to, cik labs vai slikts mīlnieks viņš ir.

avots: prikolno.cc

Spread the love

Pievienot komentāru