180 grādi: kuru zodiaka zīmju dzīve var ļoti krasi mainīsies 2022. gada septembrī

Dvīņi

Septembris Zivīm ir īsta izrāviena mēnesis uz priekšu. Šomēnes tavā zīmē būs pilnmēness, kas pievērsīs tavu uzmanību karjerai un prioritāšu noteikšanai dzīvē. Pieņem svarīgus un atbildīgus lēmumus. Būs arī jāpieliek punkts kādam attiecību statusam, emocionālai situācijai.

Tās var būt kāzas, šķiršanās vai draudzība. Iespējams, profesionālajā jomā jūs nolemjat pamest darbu vai pāriet uz jaunu amatu. Septembra beigās – oktobra sākumā iespējamas kardinālas pārmaiņas mīlas sfērā.

Vientuļie zīmes pārstāvji iepazīsies ar savu nākamo dvēseles radinieku. Ģimenes Zivis veidos attiecības vai pat izlems papildināt ģimeni.

 

Strēlnieks

Vissvarīgākais mēnesis Strēlniekam būs septembris. Pilnībā koncentrēsies uz savu karjeru, profesionālo izaugsmi. Šis ir aktīvas komunikācijas, tikšanās, sarunu laiks.

Visticamāk, tas mainīs pozīcijas vai pat darbības jomas. Esiet gatavi dramatiskām pārmaiņām komandā: kāds tiks atlaists, kāds tiks pieņemts darbā. Jebkurā gadījumā jums būs jauna vide.

Nav izslēgta dzīvesvietas maiņa, pārcelšanās, nekustamā īpašuma pārdošana vai vismaz remonta pabeigšana. Grūts periods jums būs jauns mēness Svaru zīmē, kas nesīs daudz nezināmu brīžu un diskomfortu. Nāksies atrast kompromisu starp profesionālo pienākumu, pienākumiem un personīgo dzīvi.

 

Svari

Septembrī Svaru zvaigznājā būs jauns mēness. Šis ir pilnīgi jauna dzīves posma, kardinālu pārmaiņu un jaunu apstākļu laiks, kas prasīs atšķirīgu pieeju biznesam un elastību.

Retrogrāda Merkurs, kas, starp citu, arī virzīsies tavā zīmē, atgriezīs tevi pagātnē, pie sen aizmirstiem cilvēkiem un notikumiem. Varbūt jūs atgriezīsities pie sava vecā tēla – matu krāsas vai matu griezuma, kas jums bija pirms dažiem gadiem.

Turklāt jums būs jāpievērš uzmanība savai veselībai. Iziet medicīnisko pārbaudi, apmeklējiet ārstējošo speciālistu, beidzot sāciet pietiekami gulēt un ēst pareizi. Tiek aktualizēts arī nodarbinātības jautājums. Jūs domāsiet par savu patieso mērķi, profesionālo izaugsmi un prioritātēm. Ja ir konflikts ar kolēģiem, neatkāpies, jo patiesība būs tavā pusē.

 

Auns

Auns būs īpaši sabiedrisks un apburošs. Turklāt jums pašam ir ļoti nepieciešama komunikācija. Pateicoties Marsam Dvīņos, varēsi veiksmīgi strādāt ar svarīgiem dokumentiem, kārtīgi sagatavot savu gājienu.

Lasi arī: Katrai Zodiaka zīmei ir savs slepenais ierocis! Uzzini, kāds ir tavs!

Īpaši aktīva būs komunikācija ar tuviniekiem un tuviem cilvēkiem. Pirmajā rudens mēnesī svarīgi pareizi noteikt prioritātes, kā arī apzināt tos mirkļus, notikumus un attiecības, kas neļauj attīstīties un doties tālāk.

Gaidiet labas ziņas no tālienes, kas mainīs jūsu plānus. Jaunā mēness periods tavā zīmē tevi iepriecinās ar panākumiem profesionālajā jomā, jaunām partnerattiecībām ar uzticamiem cilvēkiem, kā arī personīgo attiecību harmonizāciju.

 

Arī interesanti: 4 zodiaka zīmes, kuras pēc Tamāras Globas teiktā, sagaida finansiālie panākumi 2022. gada septembrī

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru