180 grādi: kuru zodiaka zīmju dzīve var ļoti krasi mainīsies 2022. gada septembrī

Astrologi nosaukuši sešas zodiaka zīmes, kuru dzīve ar ļoti lielu iespējamību, var krasi mainīsies 2022. gada septembrī. Pēc ekspertu domām, pirmais rudens mēnesis būs Jaunavas un Merkura ietekmē.

Svarīgi atzīmēt, ka šomēnes uzreiz sešas planētas ir “retrogrādās”, un tas īpaši spēcīgi “iemetīs” cilvēkus pagātnē.

Šis būs nostalģijas laiks, darbs pie kļūdām, attiecību atjaunošanas. Tajā pašā laikā ir visas iespējas veikt reālu izrāvienu jaunos notikumos un projektos.

2022. gada septembra svarīgākie astroloģiskie notikumi ir pilnmēness Zivju zīmē 10. septembrī un jauns mēness Svaros 25. septembrī. Šo un citu notikumu īpašo ietekmi izjutīs sešas zodiaka zīmes. Dzentlmenis.com  žurnālisti noskaidroja, kas ir šīs pazīmes un kā tas konkrēti var ietekmēt attiecīgo zīmju pārstāvjus.

 

Jaunava

Jaunavas nodarbosies ar personisko attiecību jautājumiem. Ir iespējama laulība vai šķiršanās. Turklāt būtiskas izmaiņas notiks konfrontācijā ar pretiniekiem.

Nesteidziniet lietas un nesteidzieties pieņemt lēmumus. Esi uzmanīgs ar savām jūtām un emocijām – Neptūns padarīs tevi īpaši emocionālu un īgnu. Radošums glābs no iekšējām un ārējām negatīvām izpausmēm.

Zīmējiet, dejojiet, dziediet vai iesaistieties garīgās praksēs vai psiholoģijā. Vēl viena lieliska ideja ir doties atvaļinājumā vai doties uz veselības kūrortu.

 

Zivis

Septembris būs vissvarīgākais mēnesis Zivju dzīvē. Šajā laikā varēsi izpausties, demonstrēt savas līdera spējas un profesionālos talantus.

Lasi arī: Katrai Zodiaka zīmei ir savs slepenais ierocis! Uzzini, kāds ir tavs!

Jūs nokļūsiet kādas komandas vai sabiedrības uzmanības centrā, un tas jums ļoti patiks. Tāpat ir jārūpējas par savu veselību un jāpārskata attieksme pret cilvēkiem, dzīvi, pasauli.

Varbūt jūs uzzināsit par pieaugumu savā ģimenē vai par kāda jūsu radinieka un drauga atveseļošanos. Jebkurā gadījumā šī ziņa jūs ļoti iepriecinās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk, par pārējām zīmēm 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru