23 gadīga meitene un 26 gadus jauns puisis atpūtās pie dabas, bet imigrants izvilka meiteni ar varu no telts un izvaroja

Vācijā pamatīgu skandālu un diskusijas izraisījis šokējošs gadījums –  imigrants no Ganas izvarojis jaunu meiteni no Vācijas, kura kopā ar draugu atpūtās teltī pie dabas, ziņo britu portāls DailyMail. 

Lasi vēl: Šis ir patiesais iemesls, kādēļ neviens nav informēts par Mihaela Šūmahera veselību

Lai arī noziegums noticis jau dažus mēnešus atpakaļ, sociālajos tīklos no jauna raisījušās diskusijas par imigrācijas politiku Vācijā šī notikuma kontekstā.

Noziedznieku galu galā atrada pēc foto robota, kas tika izveidots pēc meitenes izvarošanas.

Noziegums tika veikts brīvdienu laikā. Jaunais pāris – meitenei 23 gadi, bet puisim 26 gadi. Jaunieši vēlējās pavadīt jauku vakaru pie dabas, taču viss beidzās traģiski.

Imigrants, kurš bija bruņojies ar mačeti, ar varu izvilka meiteni no telts un izvaroja. Diemžēl jaunais puisis neko izdarīt nevarēja, jo pretējā gadījumā būtu bijuši līķi.

Pēc tā kā izvarotājs aizbēga jaunais puisis pazvanīja policijai. Meitene tika nogādāta slimnīcā, tā vēsta DailyMail. Aresta brīdī izvarotājs izrādīja agresiju. Viņš tika nogādāts cietumā.

Ir svarīgi pat brīvā dabā būt nodrošinātam ar kādu ieroci (elektrošoku vai asaru gāzes baloniņu), kas varētu jums izglābt dzīvību. Esiet uzmanīgi!

 

avots

Spread the love

Pievienot komentāru