5 ekspresveidi kā aizsargāt savu biolauku un attīrīt to no negatīvas enerģētikas

– Pēc nepatīkamas sarunas, pat ja neesi bijis tās dalībnieks, bet tikai liecinieks, paturi rokas zem tekoša ūdens. Jo ūdens būs aukstāks, jo labāk. Tā jūs varēsiet noskalot no sevis uzņemto negatīvismu.

– Ja rupjības un aizvainojumi bija adresēti konkrēti pret jums, nevajag ļauties provokācijām un atbildēt ar to pašu. Tā ne tikai otra cilvēka izteiktie vārdi, bet arī jūsu pašu sacītais graus enerģiju. Šādos brīžos domās atkārto: “ņem to atpakaļ”. Un ja vēl kā atbildi pasmaidīsi, ne tikai aizsargāsi biolauku, bet arī to stiprināsi.

Bet reizēm galvā ienāk tik jaudīga negatīvās enerģijas plūsma, ka šķiet, ka kopā ar to tiek aizskaloti visi dzīves spēki. Šādos gadījumos ūdens nepalīdzēs.

Lasi arī: Dzimumzīmes un plankumi. Par ko tie stāsta, un par ko brīdina maģiskās zīmes uz cilvēka ķermeņa

Vislabākais līdzeklis ir ar kreiso roku pieskarties durvīm. Tās ne tikai paņems visu negatīvo, bet arī atgriezīs jums spēku. Tie, kas ir mēģinājuši, labi zina, cik viegli paliek ap sirdi, it kā šie nepatīkamie mirkļi nemaz nebūtu bijuši.

– Vēl viens absolūti pārsteidzošs veids ir nomest no sevis visu, kas ir pielips, apgriežoties 360 grādos ap savu asi.

Nedrīkst aizmirst arī par svecēm, jo tās attīra un stiprina biolauku vairākkārtīgi. Bet, diemžēl, tās ne vienmēr ir pa rokai, un ne visur tās var aizdegt. Atrodoties mājās, derēs parastas sveces. Vienkārši iededziet sveci un, kamēr tā deg, skatieties uz liesmu un pēc tam sveci aprociet zemē. Vismaz puķu podā, ja nav iespēja doties laukā.

Spread the love

Pievienot komentāru