5 ekspresveidi kā aizsargāt savu biolauku un attīrīt to no negatīvas enerģētikas

Mēs katru dienu sastopamies ar lielu daudzumu negatīvisma, nereti to nemaz neapzinoties.

Iemesls var būt jebkurš sīkums: nepatika jūsu smaržu aromāts, ieņēmāt brīvo vietu autobusā, kaut kas izkrita no rokas pārpildītā vilciena vagonā. Būtība nav svarīga.

Cilvēkam, kurš ir piepildīts ar negatīvo enerģiju, ikviens sīkums būs ietekmējošs: viņu vada tikai viena vēlme – pēc iespējas ātrāk atbrīvoties no destruktīvās enerģētikas, izgāžot to uz apkārtējiem.

Pats nepatīkamākais ir tas, ka pat nelieli negatīvās enerģijas pilieni mūsos iesūcas kā sūklis. Īpaši, ja esam apbēdināti, noguruši vai neizpratnē. Bet problēma nav tikai tā, ka negatīvā enerģija izlaužas cauri mūsu biolaukam, tādā veidā paverot ceļu veselības, veiksmes un labklājības aizplūšanai. Šī negatīvā enerģija vēl arī uzkrājas.

Lasi arī: Dzimumzīmes un plankumi. Par ko tie stāsta, un par ko brīdina maģiskās zīmes uz cilvēka ķermeņa

Un šajā ziņā ir īstais laiks atgādināt par vienkāršiem, bet ļoti efektīviem biolauka aizsardzības un attīrīšanas veidiem.

Protams, vislabāk ir sevi aizsargāt jau laikus. Vai esat kādreiz pievērsis uzmanību tam, ka transportā daudzi sēž ar sakrustotām kājām un rokām. Bet tā mēs pat neapzināti izveidojam necaurlaidīgu aizsargķēdi.

Diemžēl ne vienmēr sēdēt ar sakrustotām rokām un kājām vienmēr ir vietā. Šeit ir vērts pieminēt bijušās Vācijas kancleres Angelas Merkeles ierasto žestu ar kopā saliktiem roku pirkstiem, ko dēvē arī par “spēka žestu”. Bet tā ir arī vēl spēcīga aizsardzība.

Jāsaka, ka daudzi politiķi ir pārņēmuši šo Merkeles žestu un to izmanto. Un kāpēc, lai mēs būtu sliktāki?

Ir vērts izmantot arī šos piecus ekspresveidus biolauka aizsardzībai, vai vismaz profilaksei:

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru