Dzimumzīmes un plankumi. Par ko tie stāsta, un par ko brīdina maģiskās zīmes uz cilvēka ķermeņa

Kopš seniem laikiem cilvēki ar piesardzību attiecās pret neparastām dzimumzīmēm un pigmentācijas plankumiem uz ķermeņa, uzskatot, ka šādas zīmes saņem cilvēki, kuri ir sagatavoti kalpot ļauniem spēkiem. Tiesa, šāds uzskats ir visnotaļ primitīvs.

Pietiek tikai atcerēties Nikolaju Rērihu un viņa neparastās dzimumzīmītes uz labā vaiga, kas atgādina Lielā lāča zvaigznāju. Nikolajs patiešām bija cilvēks ar īpašu likteni. Tieši tāpat kā Maskavas Matrona, kurai dzimumzīme uz krūtīm atgādināja krusta formu.

Saskaņā ar morfoskopiju jebkuras zīmes uz ķermeņa ir maģiskas un parādās noteikta iemesla dēļ. Tās var par daudz ko pastāstīt un par daudz ko brīdināt.

Un šajā ziņā svarīga ir ne tika zīmju forma, bet arī krāsa, kurā ķermeņa pusē dzimumzīme atrodas, kā arī, vai tā ir īslaicīga, vai pastāvīga.

Lasi arī: Latvijā daudziem VID izmaksātās nodokļu pārmaksas daļa būs jāatmaksā

Uzreiz jāpaskaidro, ka viss, kas parādās uz cilvēka ķermeņa pēc 7 gadu vecuma, vai tās būtu dzimumzīmes, vecuma plankumi, lielas kārpas, ādas izaugumi, papilomas utt., tiek uzskatītas par īslaicīgām zīmēm. Pat ja tās paliek uz mūžu.

Savukārt par pastāvīgām uzskatīs tās zīmes, kuras cilvēkam uz ķermeņa ir jau piedzimstot, vai parādās pirmajos 7 dzīves gados.

Pieņemts uzskatīt, ka vīriešiem labvēlīgā zīmju puse ir ķermeņa labās puse, bet sievietēm – kreisās.

Pilnīgi iespējams, ka kādam tagad radīsies jautājums, ko darīt, ja dzimumzīme ir ķermeņa aizmugurē. Šādā situācijā vajag orientēties uz to, kurai pusei dzimumzīme atrodas tuvāk. Ja tuvāk jūsu labajai pusei, tas vēsta par to, ka, lai arī cik grūta būtu dzīve, beigās jūs gaida labklājība. Un pretēji.

Ja runa ir par zīmju izmēru, tad, šķiet, ka viss ir skaidrs: jo lielāka dzimumzīme, jo lielāku ietekmi tā atstāj uz likteni. Tieši tāpat ir ar krāsu: jo gaišāka, jo labvēlīgāka ietekme. Ne velti dzimumzīmes vai plankumi, kas ir medaini zeltainā vai iezaļganā krāsa, tiek uzskatītas par veiksminieku zīmēm.]

Bet to, kāda būs zīmju ietekme, pastāstīs to forma.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru