NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs izteicis bēdīgu prognozi par karu Ukrainā

Ar bēdīgu prognozi attiecībā uz Krievijas invāziju un karu Ukrainā klajā nācis NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs, kurš to esot izteicis runājot Briselē NATO ārlietu ministru sanāksmes kuluāros.

 

Karš Ukrainā var turpināties ilgi, jo Krievijas prezidents Vladimirs Putins nav attiecies no nodoma kontrolēt visu Ukrainu, trešdien sacīja NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs.

Ir jāpieņem tas, ka šis karš var turpināties “daudzus mēnešus, pat gadus”, runājot Briselē NATO ārlietu ministru sanāksmes kuluāros, sacīja Stoltenbergs.

Lasi arī: Latvijā daudziem VID izmaksātās nodokļu pārmaksas daļa būs jāatmaksā

NATO izlūkinformācija liecina, ka Krievijas karaspēks tiek atvilkts no Ukrainas ziemeļiem un ka liela ofensīva tiek gatavota austrumos, lai sagrābtu visu Donbasa reģionu un izveidotu zemes tiltu starp Krieviju un Krimas pussalu, norādīja alianses vadītājs.

NATO ir jāgatavojas ilgam ceļam, kas gaidāms priekšā, sacīja Stoltenbergs.

“Mums ir jāatbalsta Ukraina, jāuztur mūsu sankcijas un jāstiprina mūsu aizsardzības un atturēšanas spējas,” viņš piebilda.

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tur ir jābūt muļķim, lai nesaprastu ASV un Lilbritānijas nolūkus novājināt Rietueiropu un Krieviju, lai pēcgalā kļūtu par visas pasaules gegemonu kopā ar sarkano Ķīnu. Visa šī globālā afēra izgāzīsies un ASV ar angļiem paši aizrīsies ar saviem šovenistiski imperiālistiskiem tīkojumiem.

  • <cite class="fn">Gunārs</cite>

    Tur nav nekā bēdīga, vienīgi apskatīts varints rašistu agonijas

Pievienot komentāru