5 sieviešu zodiaka zīmes, pēc kurām vīrieši, visbiežāk, jūk prātā

Katram zodiaka pārstāvim ir savi īpašie veidi kā piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību. Un kamēr dažas meistarīgi apbur vīriešus ar iespaidīgu izskatu un kliedzošiem tērpiem, citi ir pārliecināti, ka nav nekā vienkāršāka, kā izlauzt ceļu uz vīrieša sirdi caur vēderu.

Izrādās, ka 5 zodiaka zīmju pārstāves spēj īpaši piesaistīt vīriešu uzmanību. Kas viņas ir, un kā viņas to dara? Noskaidrosim tagad.

 

Auns

Šī temperamentīgā ugunīgā dāma liek likmi uz vienkāršību. Katru jaunu dienu kā galvenos sava grima līdzekļus viņa izmanto acu zīmuli un sarkanu lūpu krāsu, un viņa noteikti izvēlas augstpapēžu kurpes. Protams, ne visi uzdrošināsies iet garām tik spožam skaistumam.

Lasi arī: Ja vīrietis pasaka kādu no šīm 15 frāzēm, bēdz no viņa neatskatoties

Tomēr, ja šāds drosmīgs vīrietis atradīsies, mērķtiecīga sieviete-Auns viņu panāks un liks viņam ieskatīties tuvāk.

 

Vērsis

Racionālā sieviete-Vērsis vīrieša medībās rīkojas pēc skaidri noteikta plāna. Nejaušas tikšanās un īslaicīgi romāni viņu neinteresē.

Ideālā vīrieša portrets atrodas viņai galvā, un kolīdz šādu vīrieti izdodas satikt, viņa sāk izmantot visus savus līdzekļus, lai piesaistītu viņa uzmanību – sākot ar draudzīgu komunikāciju un beidzot ar kulināro un profesionālo talantu parādīšanu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru