Ja vīrietis pasaka kādu no šīm 15 frāzēm, bēdz no viņa neatskatoties

Dažreiz pietiek ar vienu frāzi, lai saprastu, ka šī nav jūsu persona. Un kas ir šīs 15  frāzes? Dzentlmenis.com ir sastādījis sarakstu ar izteikumiem, pēc kuriem nopietni jāpadomā, vai tiešām šāds cilvēks tev ir vajadzīgs.

1. Kas tā par negaršīgo preteklību? Varbūt aizsūtīt tevi uz manas mammas kulinārijas kursu?

Variācijas var būt: “Mana māte šos salātus / zupu / desertu labāk pagatavo, viņa šeit pievieno …”, “Kas tas ir, borščs? Tu to vispār kādreiz esi gatavojusi?”

Ja tavas kulinārijas prasmes ir  labas (mēs nedomājam, ka tev jāgatavo kā atzītam šefpavāram), bet vīrietis tāpat izsakās nievājoši par tevis paveikto,  tad tas ir iemesls, kā minimums, vismaz apvainoties un, augstākais, sūtīt viņu kaut kur tālāk. Uz to pašu kulinārijas klasi, piemēram.

 

2. Gultā tu esi pilnīgs baļķis!

Lūk tas ir jau sitiens zem jostas vietas! Nē, nu ja viņš pats zina visu Kamasutru no galvas un spēj jūs iedvesmot tikai ar skatienu, tad jā, varbūt dodieties uz kādu apmācību, lai palielinātu savu seksualitāti un jutekliskumu.

Lasi arī: Šo 4 zodiaka zīmju pārstāvji parasti ir vislabākie autovadītāji

Tomēr …  pastāv uzskats, ka sievietes emancipācija / atvērtība ir lielā mērā atkarīga no vīrieša, un, ja nevarat ar viņu atlābināties gultā un uzticēties savam partnerim, tad … Izdariet savus secinājumus

 

3. Man vienalga, ko tu domā!

Citiem vārdiem sakot, jūsu vīrietim absolūti nerūp jūsu viedoklis, un jūs arī. Vai jums tiešām ir vajadzīgs šāds partneris?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru