Ja vīrietis pasaka kādu no šīm 15 frāzēm, bēdz no viņa neatskatoties

4. Es nekad tevi neprecēšu!

Ja plānojāt veidot nākotni ar šo cilvēku, tad pēc šīs frāzes jums vajadzētu apgriezties un bēgt no viņa, neatskatoties. Pretējā gadījumā jūs pavadīsit savus labākos gadus pie viņa, un tad viņš aizies, atmetot kaut ko līdzīgu šim tekstam: “Es jau no paša sākuma teicu, ka ar mums viss nav nopietni.”

5. Es neredzu iemeslu tevi iepazīstināt ar saviem draugiem un radiem.

Skatīt rindkopu iepriekš. Viņš vienkārši neredz savu nākotni blakus jums.

 

6. Man ir kauns iziet ar tevi. Tev steidzami jāzaudē svars!

Vispirms apskatiet savu Apollonu. Vai viņš pats atbilst taviem ideāliem, vai viņam ir tāds vēders, ka laiks uzvilkt vairāk apģērba? Ja dzīvesbiedrs jūs neatlaidīgi sūta uz treniņu, uzaiciniet viņu kopā sportot. Atteica? Tad jums būs vieglāk šķirties

 

7. Hei, plānojam atvaļinājumu. Tikai es nemaksāšu par lidojumu! Un par viesnīcu! Un vispār tu taču pelni vairāk par mani!

No tādiem kadriem noteikti vajadzētu izvairīties. Ja vīrietis nav gatavs tērēt naudu par savu sievieti (mēs nedomājam zeltu, dimantus un citus greznas dzīves atribūtus), tad viņam nav nopietnu plānu attiecībā uz tevi. Izlasi vēlreiz 4. un 5. punktu.

8. Man ir princips nesatikties ar sievietēm, kas vecākas par 30 gadiem. Vai tev šogad paliks 30?

Mēs domājam, ka nav nepieciešams paskaidrot, kas ir nepareizi.

9. Kas tev ar seju? Pat mana mamma izskatās jaunāka!

Bet tā ir īsta rupjība! Un sliktas manieres. Tāpēc ir bezjēdzīgi kaut ko skaidrot šādiem cilvēkiem.

 

10. Sievietei jāpaliek mājās un jādara viss, lai viņas vīrs justos labi.

Gribētos jautāt: ko šajā gadījumā darīt vīrietim? Galu galā harmonisku attiecību noteikumi ir iepriecināt vienam otru, nevis kalpot laulātajam.

 

11. Vai tu esi apslimusi? Ak, nekas, tas drīz beigsies. Un es devos pie draugiem.

Cilvēks, kurš nav spējīgs uz līdzjūtību, vienmēr vilks segu savā virzienā un atbildēs uz visiem jūsu “Es jūtos slikti, apžēlojies par mani” “Un man ir vēl trakāk, man viss sāp, un vispār es mirstu. ”.

 

12. Annija, Anna…  Es visu laiku aizmirstu tavu vārdu.

Bieži vien vīrieši vienkāršo savu uzdevumu un piešķir visām savām dāmām šķietami nekaitīgus segvārdus, piemēram, “zaķītis”, “kaķis”, “saule”. Bet ne tāpēc, ka viņš pret jums iedvesa maigumu, bet gan tāpēc, lai neapjuktu savu izredzēto dāmu vārdos.

 

13. Bet mana bijusī bija nodaļas vadītāja! Un vispār tavā vecumā viņai jau bija veiksmīga karjera, mašīna un dzīvoklis. Un ja tu zinātu cik dievišķi viņa gatavoja ēst!

Pēc šīs frāzes jūs varat nekavējoties norādīt viņam uz durvīm. Tev taču nevajag, lai tevi visu laiku ar kādu salīdzina, vai ne?

 

14. Kurš gan tevi vispār gribētu? Saki paldies, ka izvēlējos tevi…

Parasti šādas frāzes izrunā lūzeri, no kuriem noteikti vajadzētu turēties tālāk.

 

15. Žēl, ka nesatiku tavu draudzeni pirms iepazīšanās ar tevi. Viņai nav ne vainas…

Ja jūsu izvēlētais pieļauj šādas frāzes, tad agrāk vai vēlāk viņš savu apņemšanos izpildīs un labāk iepazīs jūsu draudzeni. Un pat ne vienu vien…

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru