Kurā mēnesī piedzima meitene, tāds arī ir viņas raksturs! Puišiem arī tas jāzina!

Ir iznācis tā, ka ar galvenajām rakstura iezīmēm mums iedala dzimšanas laiks un ja vīriešiem šīs iezīmes izceļas ne tik ļoti, tad sievietēm tās ir pamanāmas uzreiz. Šoreiz atklāsim tavas īpašības ar dzimšanas mēneša palīdzību.

Tici mums, tavam raksturam un dzimšanas laikam ir liela sakritība. Cilvēki no pagātnes kaut ko ir zinājuši, kad sastādīja kalendāru! Šī informācija būs svarīga arī puišiem, jo palīdzēs labāk uzzināt meitenes.

Janvāris
Janvāra meitenes ir neticami ambiciozas, bet slēpj to zem savas nopietnības un pat zem konservatīvisma. Viņas var būt ļoti kritiskas, turklāt ne tikai pret citiem. Runāt par savām jūtām viņām nepatīk un pie sev pielaiž tikai tos cilvēkus, kuri ir līdzīgi viņiem pēc intelekta.

Lasi arī: “Es jums parādīšu skaistumu!” Skandalozā krievu balerīna Voločkova, būdama reibumā, fotosesijas laikā nogāžas gar zemi

Februāris
Meitenes, kuras ir dzimušas februārī, ir garastāvokļa cilvēki, viņām bieži mainās garastāvoklis, tāpēc, ka viņām ir visai romantiska daba: komunikācijā ar viņām ir jāietur pacietība. No dabas viņām ir dots abstrakti prātot. Ņem vērā: nodevību viņas nepiedod – vairāk tu viņas neredzēsi.


Marts

Harizmātiskas un šarmantas kaķenes. Tās ir uzticīgas meitenes, kurām ir grūti pa īstam iemīlēties. Aizvainot viņas nav vēlams, var ieskrāpēt un pat iekost. Ar viņām būt ir viens liels prieks, jo viņas vienmēr ir burvīgas un mīļas.

 

Aprīlis
Aprīlī dzimst meitenes, ar spēcīgām diplomātiskām īpašībām. Viņas ir spējīgas uzstādīt attiecības ar vienalga ko. Tomēr viņas ir ļoti greizsirdīgas, viņu uzticību labāk nepievilt. Ja tu labi uzvedīsies, tāda meitenes spēs padarīt tevi par pašu laimīgāko cilvēku pasaulē.

Maijs
Maija meitenes atšķiras ar savu patstāvību un nostādītajiem principiem. Viņas ir ellišķīgi skaistas, tomēr viņām ir smags raksturs. Tāpēc vīriešiem, kuri satiks maijā dzimušu meiteni, tāda saikne būs īsts pārbaudījums. Ja kādreiz esi saticies ar tādu meiteni, tad vairāk nekas nespēsi viņu aizmirst.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

Pievienot komentāru