Kāpēc kundzes pēc 60 nelabi smird? “Man ir savs personīgais viedoklis šajā jautājumā …”

Labdien! Šodien ar jums runā Anastasija.

Pēdējā laikā esmu sākusi ievērot, ka kad no rīta braucu tramvajā uz darbu, mans deguns pastāvīgi saož kādu ne pārāk patīkamu smaku. Loģiski, rodas jautājums “no kurienes gan tā nāk?”

Atbilde atnāca pati…

Blakus man vienmēr sēž vai stāv sieviete. Redzams, ka viņai ir jau krietni pāri 60. Kāpēc gan tādā vecumā no viņas nāk nepatīkama smaka?

Kāpēc tā notiek?

Es tagad nerunāju par kādu vienu konkrētu sievieti, kuru satieku tramvajā – tas notiek regulāri un pēdējā lakā šī doma mani nodarbina.

Lasi arī: Kurā mēnesī piedzima meitene, tāds arī ir viņas raksturs! Puišiem arī tas jāzina!

Es protams, visu saprotu. Daudzas sievietes šajā vecumā vairs nav tik lokanas, iespējams, slimo ar kādu kaiti, kas neļauj tām patstāvīgi nomazgāties. Taču kāpēc vienmēr par “smakojošo objektu” ir izrādījušās pilnīgi veselas tantiņas?

 

Man šķiet, ka nevienai sievietei visā plašajā pasaulē mūsdienās nav grūti sakopt sevi, un te es nerunāju par kaut kādiem spa saloniem vai “skaistuma akadēmijām”.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Anastasija pati izskatās pēc kundzītes ap 60. Nevar zināt, vai kāds par viņu nedomā tāpat kā viņa par citām kundzītēm.
    Reizēm smaržo ne tikai kundzītes ap 60, bet pat jaunas meitenes un vīriešu dzimtes pārstāvju.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Jaunā sieviete uzdeva nepareizu jautājumu.Drīzāk vajadzējā: Kāpēc vieni cilvēki nelabi ož,bet citi nē”
    Uz to viabāk atbildētu ārsts.
    Pēc sa as pieredzes zinu,ka nelāgi smaržo visa ve uma cilvēki,gan vīrieši,gan sisvietes,citi neseko savai higiēnai,citiem ļoti specifiska s iedru smaka.

    • <cite class="fn">Elīna</cite>

      Tā atbilde ir ļoti vienkārša (man 76, jau iegāju zem 77), nevajag slinkot mazgāties , jābūt paškritiskai pret savu smaku, ja ir ožas problēmas ,tad vajag to apzināties un kā minimums 2x ikdienā jāapmazgājās un jānomaina apakšveļa, vēl šajā vecumā ir svīšanas problēmas, jāmazgājās un jāmazgājās, izskūt no padusēm apmatojumu un jāciena apkārtējos cilvēkus, lai viņiem nav jābēg no smakas.

Pievienot komentāru