4 Bīstamas pazīmes, kuras liecina par zarnu vēzi! Lielākā daļā to nemaz pat nenojauš!

Ilgstošs nogurums.

Arī šo simptomu ļoti bieži cilvēki neņem vērā, jo domā, ka vainīga ir skola, darbs vai miega trūkums. Nogurums varētu būt dažādu iemeslu dēļ, bet vienmēr nepieciešams doties pie ārsta, speciālista, lai noskaidrotu šī ilgstošā noguruma cēloni. Iespējams, ka Jums nemaz nav vēža, tāpēc neuztraucaties un dodaties pie ārsta, lai noskaidrotu Jūsu iemeslu.

Pēkšņa svara zudums.

Daudziem vēža veidiem viens no biežākiem simptomiem ir svara zudums. Viens no tiem ir arī zarnu vēzis.  Paaugstināta hormonu darbība rada nogurumu, kas izraisa imūnsistēmas problēmas, ko izraisa Jūsu un vēža patērētā enerģija kopumā, kas rada arī svara zudumu, kas tiek raksturots, ja 6 mēnešu laikā pazūd 5% no visa cilvēka svara.

Neregulāra zarnu darbība.

Parasti cilvēki nepamana izmaiņas to zarnu darbībā. Arī šeit var būt dažādas citas slimības, vīrusi utml. Var būt izmaiņas to krāsā, konsistencē, zarnu darbībā, kā tādā, kas var būt arī zarnu vēzis vai kāda cita problēma. Lūdzu, konsultējaties ar ārstu, ja Jums ir kādas veselības problēmas vai kādas sūdzības, aizdomas. Un lūdzu, neaizvietojiet ārstu ar internetu!

Lasi vēl : Mamma savu jaundzimušo pameta uz ielas kurpju kastē – Pēc 17 gadiem viņš liek raudāt miljoniem

Spread the love

Pievienot komentāru