Ļoti vienkāršs veids, kā bez ārstu klātbūtnes noskaidrot vai Tev ir sirds problēmas!

Lieki teikt, ka sirds slimības un ar to saistītas problēmas mūsdienās ir ļoti bieži sastopamas. Tieši šī iemesla dēļ, ja Tevi uztrauc tavs sirds stāvoklis, būs iespēja pārliecināties vai ar tavu sirsniņu viss ir kārtībā. Metodi atklāja pētnieciskā medicīnas grupa un to vienkārši var pārbaudīt jebkurš mājas apstākļos.

Vispirms ir jāsāk ar to, ka ir jāapsēžas uz grīdas ar pilnība izstieptām kājām uz priekšu (kāju pirkstiem jābūt precīzi uz augšu). Tad lēnām ar savām rokām mēģiniet aizsniegt pēdu pirkstu galus. Ja esat pietiekami eleastīgs, tā jau ir pirmā pazīme, ka ar Jūsu sirdi problēmām nevajadzētu būt un tā ir labā stāvoklī.

Pētījumu veica Amerikas Savienoto Valstu medicīnas pētnieciskā medicīnas grupa. Tajā tika iesaistīti nedaudz virs 500 dalībnieku, vecuma grupā no 20 līdz pat 83 gadiem. Veicot precīzus novērojumus eksperimenta laikā, ārsti atklāja, ka liela likumsakarība ir starp artēriju elastību un kopējo ķermeņa elastību.

Tas īpaši attiecas uz cilvēkiem, kam ir pāri 40 gadiem. Lielākā daļa cilvēku nespēja aizsniegt savus pēdu pirkstus ar rokām un pēc detalizētas pārbaudes atklājās, ka viņiem tiešām bija problēmas, kas saistītas ar sirdi.

Varbūt kādam tas neliksies nopietni, tomēr ir vērts pamēģināt, jo ne velti zinātnieku grupa teica, ka elastība ir pirmais kritērijs labai sirds veselībai.

Lasi vēl : Lūk, kā patiesībā izskatās Fukušima pēc 8 gadiem, kopš Atomelektrostacijas traģiskās kodolkatastrofas!

Spread the love

Pievienot komentāru