Izdzirdot omītes atbildi uz tiesas sēdē uzdoto jautājumu, prokurors bija gatavs palīst pat zem galda!

Omes atbilde visus pārsteidza nesagatavotus!Nelielā Dienvidamerikas pilsētiņā tiesas prāvā kā pirmo liecinieci prokurors izsauca omīti. Pratināšana tika sākta ar vārdiem:

– Vai Jūs mani pazīstat, misis Džonsone?

– Protams, mister Viljams! Es jūs zinu vēl no laika, kad bijāt pavisam maziņš. Jāatzīst, ka šobrīd Jūs sagādajat diezgan lielu vilšanos – krāpjat savu sievu, melojat un manipulējat ar cilvēkiem, kā arī aprunājat citus.

Jums patīk iedomāties, ka esat ļoti svarīgs, taču, ja Jūs būtu gudrāks, tad saprastu, ka esat vien neievērojams birokrāts, nekas vairāk.

Šāda atbilde šokēja prokuroru un, nezinot kā rīkoties, viņš norādīja uz telpas tālāko galu un uzdeva vēl vienu jautājumu sirmgalvei:

– Kundze, vai Jūs pazīstat šo advokātu?

– Protams, ka es pazīstu šo kungu – arī kopš viņa bērnības. Viņam ir problēmas ar alkoholu, turklāt viņš ir ļoti slinks un ar smagu raksturu. Viņš nespēj veidot normālas attiecības ar cilvēkiem un arī viņa advokātu birojs ir viens no valstī sliktākajiem. Turklāt, viņš krāpj savu sievu ar vairākām citām sievietēm reizē, no kurām viena, starp citu, ir arī Jūsu sieva. Tā ka, jā, es viņu labi pazīstu.

Advokāts šokēts un nespēdams kustēties, stāvēja un klusēja.

Redzot notiekošo, tiesnesis pieaicināja divus juristus un norādīja viņiem:

– Ja kāds no jums abiem, idiotiem, uzdrošināsies viņai pajautāt, vai viņa pazīst arī mani, nosūtīšu uz elektrisko krēslu!

Lasi vēl : No šīs akas mēnesi bija dzirdamas dīvainas skaņas! Tad glābēji no akas izvilka šo…

Spread the love

Pievienot komentāru