Andžela Perla izteikusi savas prognozes par to, kas šonedēļ gaidāms katrai zodiaka zīmei

Vēzis

Pirmdien-otrdien Vēži būs aizņemti mājsaimniecības darbos, risinot pēdējā laikā daudz sakrājušās problēmas. Grūtības un konflikti briest attiecībās ar ģimeni un draugiem. Taču, tuvojoties nedēļas nogalei, situācija kardināli mainīsies. Darbā viss izvērtīsies labi. Ja vēlaties mainīt darbības jomu, nekautrējieties rīkoties šajā virzienā. Nedēļas nogalē dodieties ciemos vai uz kādu interesantu pasākumu.

 

Lauva

Ļauvām šī ir ļoti saspringta nedēļa. Pirmdien-otrdien būs daudz darba un ienesīgas tikšanās. Šis ir labs laiks sarunām un līgumu slēgšanai vai darījumiem. Personīgajā dzīvē iespējamas grūtības. Nedēļas nogalē gaidāmi interesanti piedāvājumi, kas palīdzēs palielināt ienākumus un uzlabot ģimenes materiālo labklājību.

 

Jaunava

Jaunavām šonedēļ jābūt uzmanīgām finanšu jautājumos. Tās sākumā jūs pārņems neapmierinātība un aizkaitinājums, un tas izraisīs jūsu plānu izjaukšanu. Varbūt jūs atradīsit nepilnas slodzes darbu vai pat mainīsit darbu. Vislabāk to izdarīt no trešdienas līdz ceturtdienai. Nedēļas nogalē beidzot būs iespēja atpūsties un relaksēties.

 

Svari

Svariem priecīgais periods būs nedēļas sākums. Parādiet aktivitāti un iniciatīvu, nesēdiet un nesalieciet rokas. Tomēr trešdien un ceturtdien jums ir jāpagaida, jo negaidīti apstākļi var izjaukt jūsu plānus. Jebkurā gadījumā esiet optimistiski un mīliet dzīvi. Nedēļas nogali veltiet savam dvēseles palīgam, ģimenei un draugiem.

 

Skorpions

Pilnmēness šonedēļ Skorpionus ietekmēs tā, ka šīs zīmes pārstāvji kļūs par slinkiem pesimistiem. Tava vitalitāte būtiski samazināsies, un īpaši asi to varēsi izjust ceturtdien-piektdien. Pievērsiet uzmanību veselības stāvoklim, iesaistieties veselības profilaksē. Pavadiet nedēļas nogali tā, kā jums patīk. Dariet lietas, kas jums patīk. Jums labi noderēs arī garīgās prakses, meditācija vai joga.

 

Strēlnieks

Strēlniekiem veiksies karjerā. Pirmdiena – otrdiena sniegs lieliskas iespējas parādīt savas spējas un talantus. Personīgajā dzīvē viss notiek labi. Nedēļas beigās atpūtieties, bet vēlams bez alkohola. Tas nepalīdzēs atrisināt problēmas. Labākās “zāles” būs komunikācija ar ģimeni un draugiem.

 

Mežāzis

Mežāžiem nāksies pārdzīvot grūtības profesionālajā jomā. Turklāt jau nedēļas sākumā izjutīsi fizisku kaiti. Trešdien tavs fiziskais stāvoklis uzlabosies, taču nespēsi šādā veidā atstāt pozitīvu iespaidu uz darba devēju vai partneriem. Nedēļas nogale sniegs jums dzīvi mainošas un patīkamas iepazīšanās.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem būs ļoti pretrunīga nedēļa. Neticami panākumi mijas ar negaidītām neveiksmēm. Pirmdien-otrdien gaidi labas ziņas, trešdien-ceturtdien – savas profesionalitātes un morālās izturības pārbaudījumus. Piektdien tev būs jāizdara grūta un svarīga izvēle. Rūpīgi izsveriet plusus un mīnusus, lai nepieļautu kļūdu – tas var jums dārgi maksāt. Sestdiena-svētdiena būs laba noskaņojuma un flirta laiks.

Lasi arī: Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kuras turpmākās dienas pēc “spoguļa datumu” 11.11.2021 varēs radikāli mainīt savu dzīvi

 

Zivis

Nedēļa no 15. līdz 21. novembrim Zivīm sāksies ļoti garlaicīgi un vienmuļi. Izmaiņu nebūs ne darba, ne personīgajās attiecībās. Taču trešdien situācija mainīsies, satiksi interesantus cilvēkus. Viņiem būs svarīga loma jūsu liktenī. Brīvdienās jūs varat justies sliktāk. Nepadodies un nezaudē drosmi. Šīs problēmas ir īslaicīgas un ļoti drīz pāries.

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru