Andžela Perla izteikusi savas prognozes par to, kas šonedēļ gaidāms katrai zodiaka zīmei

Astroloģe Andžela Perla izteikusi savas prognozes par gaidāmajiem notikumiem un emociju virpuļiem nedēļā no 15. līdz 21. novembrim. 

 

Viņa ziņo, ka nedēļa sāksies ar paaugstinātu pašapziņu  un stabilitātes sajūtu.

Cilvēki būs  diplomātiskāki un sabiedriski, palīdzēs visiem, kam tas būs nepieciešams. Tomēr piektdiena paies pilnmēness zīmē, kas izraisīs agresiju un pretestību. Būs vēlme atbrīvoties no svešinieku ietekmes un spiediena. Kādas šīs septiņas dienas būs katrai zodiaka zīmei? Par to vairāk tālāk rakstā.

 

Auns

Šajā periodā Auna dzīvē notiks pozitīvas pārmaiņas. Tas ietekmēs visas dzīves jomas. Nedēļas sākums priecēs ar panākumiem finanšu sektorā. Šī perioda ekvatorā jūs gaida karjeras pacēlums. Šajā nedēļas nogalē tevi gaida liktenīga tikšanās.

Lasi arī: Tamāra Globa nosaukusi zodiaka zīmes, kuras turpmākās dienas pēc “spoguļa datumu” 11.11.2021 varēs radikāli mainīt savu dzīvi

Vērsis

Nākamā nedēļa Vērsim paies komunikācijas un sirdsmiera zīmē. Jūs darīsit to, kas jums patīk, un pavadīsit ļoti vērtīgu laiku. Pilnmēness ietekmē kļūsi izlēmīgs, pārliecinošs un spējīgs riskēt. Izmantojiet savus spēkus mērķu un projektu sasniegšanai.

 

Dvīņi

Nedēļas sākumā Dvīņiem radīsies interesantas idejas. Galvenais ir objektīvi novērtēt savus spēkus un iespējas, kā arī izvairīties no iesaistīšanās piedzīvojumos. Ja neesat pārliecināts par kaut ko, meklējiet padomu un palīdzību no cilvēkiem, kuriem uzticaties. Šis ir ļoti romantisks periods jūsu personīgajā dzīvē. Nedēļas nogalē pie tevis ciemos ieradīsies kāds jauks cilvēks.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Spread the love

COMMENTS

Pievienot komentāru