Aptumsuma koridors no 2022. gada 30. aprīļa līdz 16. maijam: labākie padomi zodiaka zīmēm, lai izvairītos no nepatikšanām

Ieteikumi katrai zodiaka zīmei

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Saules aptumsums 30. aprīlī notiks tavā zīmē, kas padarīs tevi īpaši agresīvu un nervozu. Centieties kontrolēt savas emocijas, saglabājiet mieru un raugieties uz pasauli ar optimismu.

Galvenais padoms: esiet vairāk brīvā dabā, veiciet garīgās prakses, klausieties klasisko mūziku.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Jūsu zīmei būs Mēness aptumsums 2022. gada 16. maijā. Aptumsuma koridors jums būs grūts zemapziņas programmu izpausmju un neatrisinātu personīgo problēmu dēļ.

Labākais padoms: nomierināties un pozitīvi skatīties uz pasauli palīdzēs silts piens ar kardamonu, koriandru, muskatriekstu, kanēli, krustnagliņām u.c.. Dzeriet to vakarā pirms gulētiešanas, kā arī atsakieties no alkohola un gaļas. Ēd pareizi, ej gulēt un celies agri.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņiem par sevi atgādinās neatrisināti karmiskie mezgli, nesakārtoti starppersonu mezgli. Jūs sāksit daudz iedziļināties sevī un pastāvīgi sevi kritizēt.

Galvenais padoms: atturieties no vērtēšanas un kritizēšanas gan citiem, gan sevi. Praktizējiet pateicību un mieru.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Īpaši grūts Vēžiem klāsies aptumsumu koridors. Saules aptumsuma laikā tu būsi visneaizsargātākais, tev būs ļoti grūti saglabāt mieru. Pastāv risks iekrist depresijā un izmisumā.

Galvenais padoms: nomierināties palīdzēs karsts piens ar gī un garšvielām, vannas, pastaigas un svaigs gaiss, rūpes par radiem un draugiem.

 

Lauva (no 23. jūlija līdz 22. augustam)

Lauvas arī ļoti sajutīs aptumsuma koridora ietekmi. Jūsu iekšējais stāvoklis vēlēsies to labāko. Enerģijas pietiekami daudzu uzdevumu veikšanai. Var ciest no savtīguma, kritikas, infantilisma, atkarības no sveša vērtējuma.

Galvenais padoms: mēģiniet kontrolēt savas emocijas. Var vairāk laika pavadīt vienatnē, nodarboties ar garīgām praksēm, rūpēties par citiem, lasīt un klausīties mūziku.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām šajā laikā būs grūti nekrist panikā, redzot nepatīkamus notikumus. Esiet mierīgs un izpildiet visus savus uzdevumus.

Labākais padoms: samaziniet saziņu un saglabājiet pozitīvu attieksmi. Netērējiet sevi tukšām runām un tenkām.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Svariem ir kluss periods. Šī ir vienīgā zīme, kurai nerūp aptumsumu koridors. Saglabāsi absolūtu stabilitāti un līdzsvaru visās dzīves jomās. Emocionālā vētra netuvojas, tāpēc vienkārši izbaudiet šo laiku.

Labākais padoms: Ļauj lietām plūst savu gaitu un problēmas risini ar savu intuīciju, nevis caur citu padomiem – tad visu izdosies atrisināt!

Lasi arī: Lietas, ko dara sievietes, ja krāpj savu vīrieti – #5 notiek visbiežāk

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioni riskē koncentrēties uz vienu problēmu, aizmirstot par citiem jautājumiem un uzdevumiem. Un tā būs jūsu galvenā kļūda. Ir svarīgi apkopot savas domas un būt atbildīgākam. Beidziet nožēlot to, kas jau ir izdarīts pagātnē. Nemēģiniet visus iepriekšējos notikumus izspēlēt savā galvā, lai saprastu savas kļūdas. Aizmirstiet un pārejiet uz nākotni.

Labākais padoms: garīgās prakses un peldēšana palīdzēs atgriezties laimīgā dzīvē.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieki nebaidās no emocionālām svārstībām. Tu būsi laipnības un līdzjūtības pilns. Tomēr neupurējiet savas intereses citu labā.

Labākais padoms: atrodiet mīļāko vietu it visā, pat līdzjūtībā. Palīdziet no sirds, nevis no vārda, un negaidiet pretī pateicību. Labas enerģijas likums noteikti darbosies, un Visums pateiks paldies par jūsu rūpēm.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Astrologs iesaka Mežāžiem aptumsuma koridora laikā būt klusiem. Neveiciet nekādas aktīvas darbības un neizrādiet pārmērīgu iniciatīvu. Nesāc jaunus darījumus un projektus, esi pacietīgs līdz 25. maijam.

Galvenais padoms: nepārcenties darbā, bet būtu laiks atcerēties par kosmētiskajām procedūrām vai sevis pilnveidošanai.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīram aptumsumu koridors būs laiks, kad jāatceras savas saknes, tuvinieki, īpaši vecāki. Jums būs kaitīgi ēst nepareizi un nepietiekami gulēt. Pievērsiet uzmanību savai veselībai un rūpējieties par to. Dzert vairāk ūdens.

Galvenais padoms: rūpēties par iekšējo un garīgo attīrīšanos, doties uz pirti, vairāk sazināties ar radiem un draugiem.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm ir jāattīra zemapziņa un jālikvidē vecās programmas un attieksmes. Veiciet sava ķermeņa globālo detoksikāciju gan fiziskajā, gan garīgajā līmenī. Astroloģe iesaka pēc iespējas ierobežot sociālos kontaktus šajā laikā. Lai būtu pēc iespējas mazāk mijiedarbības. Šis ir ideāls periods iekšējam darbam un piedošanas praksei.

Labākais padoms: piedod pāridarījumus un bez nožēlas atvadies no pagātnes.

Spread the love

Pievienot komentāru