Aptumsuma koridors no 2022. gada 30. aprīļa līdz 16. maijam: labākie padomi zodiaka zīmēm, lai izvairītos no nepatikšanām

Ja pirms aptumsuma koridora sākuma 30. aprīlī nepaspējāt paveikt visas svarīgās lietas, tad pārceliet tās uz laiku pēc 2022. gada 16. maija, iesaka astroloģe Tamāra Globa un vēdiskā psiholoģe Natālija Kopņeva.  

Pretējā gadījumā pastāv risks pieļaut daudzas kļūdas un nepabeigt galvenos uzdevumus. T. Globa noskaidroja gaidāmā aptumsuma koridora enerģijas un to, kā šajā laikā uzvesties katrai zodiaka zīmei.

 

Aptumsuma koridora vispārējās enerģijas no 30. aprīļa līdz 16. maijam

Gaidāmais aptumsumu koridors sāksies 30.aprīlī ar Saules aptumsumu Aunā un jaunu mēnesi, bet noslēgsies 16.maijā ar Mēness aptumsumu. Šo notikumu ietekmi var izjust jau piecas dienas pirms un piecas dienas pēc aptumsumiem. Līdz ar to laika posmu no 25. aprīļa līdz 21. maijam eksperti uzskata tieši par īpašas necilvēka enerģētiskās ietekmes laiku.

Kā izpaudīsies aptumsumu koridors? Vispirms pamodīsies lepnums, parādīsies iedomība, infantilisms un egoisms, ambiciozitāte, augstprātība, agresija un tieksme pēc atzinības. Cilvēki centīsies manipulēt ar citiem cilvēkiem, lauzīs doto vārdu, lauzīs solījumus, attaisnosies un izvairīsies no atbildības.

Lasi arī: Lietas, ko dara sievietes, ja krāpj savu vīrieti – #5 notiek visbiežāk

Svarīgi ir apturēt sevi šajās negatīvajās izpausmēs, atstrādāt savus trūkumus ar garīgo prakšu un meditāciju palīdzību. Šādi var un vajag pasargāt sevi no aptumsuma koridora ietekmes.

Visus svarīgākos pasākumus un startus labāk plānot laika posmam pēc 16, bet vēl labāk – pēc 2022. gada 21. maija, iesaka astroloģe.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu konkrētu aprakstu un padomu katrai zodiaka zīmei par šo periodu

Spread the love

Pievienot komentāru