Astroloģe Vasilisa Volodina paziņojusi, ko katrai zvaigznāju zīmei gaidīt 2021. gada martā

Lauvas mēģinās izkļūt no krīzes, kurā paši sevi nesen bija iedzinuši. Iespējams, izeja no tās pagaidām nav acīm redzama, bet izeja noteikti ir. Nepieciešams atlikt malā daļu lietu, kuras uzņēmāties uz sevi, bet no tām, kas atņem spēku un enerģiju, vispār jāatsakās. Pēc 20. marta dzīve ievērojami sakārtosies.

Jaunavas smelsies iedvesmu un pozitīvas emocijas savā mīļotajā cilvēkā. Tomēr Jaunavām nevajadzētu mēģināt savest kārtību mīļotā cilvēka lietās, kuras šķiet pārāk neorganizētas. Pašlaik nav labākais laiks lekcijām vai citu audzināšanas mēru pielietošanai. Jaunavas var vai nu pieņemt šo haosu vai attālināties no tā.

Svariem martā ieteicams kārtīgi pievērst uzmanību veselībai un ieklausīties tajos signālos, ko dod organisms. Šīs zvaigznāja zīmes pārstāvji realitāti var uztvert no estētikas perspektīvas, tāpēc arī tādus vārdus kā “bilirubīns” vai “kolonoskopija” viņi uztvers visnotaļ estētiski.

Skorpioniem, kas ir pieraduši pie spēlēm, šajā mēnesi nevajadzētu iekrist galējībās. Vecākiem nevajadzētu aizmirst par to, ka bērni ir viņu atspulgs un pirmām kārtām atveidos viņu uzvedību, vērojot, vai viņi nav snieguši nepareizu piemēru. Toties mīlestības plānā šis mēnesis atnesīs nebijušas romantiskas perspektīvas.

Lai cik dīvaini tas arī nebūtu, Strēlnieka ģimeni martā stiprinās ikdienas problēmas. Visu mājinieku uzmanība sakoncentrēsies uz nelielu, bet spilgtu notikumi, kas sapulcinās ap sevi tuviniekus.

Mežāzim nepieciešams mesties ar galvi dzīvē, iepriekš ne par ko neaizdomājoties, jāļaujas notikumu straumei. Kāda iepazīšanās mēneša pirmajā pusē var būt ļoti svarīgi un var palīdzēt garīgi pilnveidoties. Bet no nejaušas iepazīšanās marta beigās gan vajadzētu piesargāties, jo pastāv risks sastapties ar krāpniekiem.

Lasi arī: Vācu astrologi prognozējuši, ka šajās piecās zvaigznāju zīmēs dzimušiem drīz gaidāma sapņu piepildīšanās

Ūdensvīra dzīvē jau sākušās svarīgas pārmaiņas un jau nozīmēti jauni mērķi. Marts šajās lietas atnesīs vien jaunas precizitātes. Jābūt gatavam tam, ka pavasara sākumā būs neparedzēti tēriņi.

Zivis pirmajā pavasara mēnesī atradīsies uzmanības centrā. Zivis būs lieliskā formā un viegli demonstrēs savus talantus. Vismazāko sīkumu Zivis būs gatavas izrādīt publiski, tomēr šāda pieeja radīs lielu emocionālu piepūli.

Avots: dzentlmenis.lv 

Spread the love

Pievienot komentāru